Посланици, предприемачи, звезди и светила в медицината връчват медийните награди

Церемонията Balkan MEDIA Awards 2022  подкрепя изграждането на храма в родопското с. Забърдо
 

Гости от посолствата на  балканските държави, предприемачи, любими звезди и светила в медицината ще връчват медийните награди на   XI-тото издание  Balkan MEDIA Awards 2022 тази вечер  от 19 ч. в Black & White Piano Lounge в Grand Hotel Millennium .

Събитието открива и благотворителна кампания за изграждането  на храм в популярното родопско село Забърдо, съобщават  организаторите VIP COMMUNICATION, които откликнаха на апела на ц ърковното настоятелство в селото за  изграждане на Православния храм „Свети Георги Победоносец“.
Церемонията се провежда  дни преди най-българския празник 24 май и  съвпада с 16-ия рожден ден на организаторите – агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън.
Църковното настоятелство на с. Забърдо се обръща с молба за финансова подкрепа, а банковата сметка е: Църковно настоятелство с. Забърдо
BG77STSA93000022581565.

Партньори на събитието са мебелни вериги КАРЕ България и Еником, лидерите в дигиталния печат ФРЕШ ПРИНТ, козметичният гигант Рефан, виното на Едоардо Миролио и др. Благотворителната томбола включва едномесечни карти за веригата от фитнес и СПА-центрове Pulse, ваучери от Центрове за дълголетие и физикална медицина Oxylife, ваучери за красота от Дейси АРТ, ваучери за ръчно изработени торти – сладки и солени изкушения Didy’s Cakes&Sweets  и др.

Годишните медийни награди поощряват и подпомагат развитието на най-добрите практики в медиите у нас. Основната цел на церемонията е да подпомогне стремежите на медиите да създават позитивни новини, отразяващи развитието на всички обществени и икономически сфери в страната. Да популяризират успехите на българския бизнес, българските таланти и благотворителните инициативи.
Досегашни носители на престижния приз са журналистите  Иван Гарелов, Милен Цветков, Георги Коритаров, Валя Ахчиева,  Мира Добрева, Светослава Рудолф и други.
И тази година сред призьорите ще бъдат журналисти от БНТ, БТВ, Нова ТВ, България он Ер, 
 ТВ Евронюз България,  ТВ 1, 24 ТВ, а също и репортери от печатни и ел. медии.
Агенцията по традиция поема благотворителни кампании – дългогодишна е инициативата на  ВИП Комюникейшън за подпомагане на социално слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България. Под патронажа на Ротари Клуб Самоков и ERP България.
Със средства от благотворителните събития на ВИП Комюникейшън бе финансиран филмът на Ученическия парламент: „ИСКАМ ДА ОСТАНА В БЪЛГАРИЯ“
VIP COMMUNICATION PR Agency инициира и реализира  годишните награди за луксозно строителство Luxury Property Awards и на медийните награди Balkan Media Awards, Балканските награди за Туристическа Индустрия, Балканските Медицински Награди и Черноморските Оскари.
 VIP COMMUNICATION и нейните  управляващи съдружници Патриция Кирилова и Дончо Георгиев са носители на почетни дипломи и награди,  връчени им  за заслуги в патриотичното възпитание на подрастващото поколение  от най-големите родолюбиви организации – Международната организация на обединените Българи и Съюзът на военноинвалидните кооперации.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *