Американец поиска затвор за Джо Байдън и се озова зад решетките

Американец от щата Флорида е обвинен в злоупотреба с телефона за спешни случаи 911.

Той се обадил многократно на служителите на реда с молба да арестуват президента на страната Джо Байдън, съобщава Huffpost.

29-годишният Джейкъб Филбек е арестуван на 8 май, след като направил серия от обаждания до системата на окръг Пинелас с искане Байдън да бъде арестуван, а наркобосът Хоакин „Ел Чапо“ Гузман да бъде освободен.

Полицаите уведомили Филбек, че информацията, която предоставя, не е за спешна ситуация и го предупредили да не извършва подобни обаждания на 911.Филбек очевидно не е разбрал съобщението, защото отново се обадил на спешния телефон, заявявайки още веднъж, че „президентът Байдън трябва да влезе в затвора, а Ел Чапо трябва да бъде освободен“.

След трите обаждания до 911, органите на реда решили да посетят Филбек в дома му около 6 часа сутринта. В момента на пристигането им той отново набирал 911, но обаждането било прекъснато в момента, в който бил арестуван.

Филбек бил отведен в окръжния затвор и обвинен в злоупотреба със системата на 911. По-късно той бил освободен, след като платил гаранция от 150 долара.

Източник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *