ГОЛЯМА КНИГА НА СУПЕРСИЛИТЕ СУСАНА ИСЕРН

Излезе от печат „Голяма книга на суперсилите“ – чудесен помощник в процеса на възпитание на децата. По лек и ненатрапчив начин книжката учи малчуганите, че всеки притежава някаква „суперсила“, която го прави единствен и неподражаем. Прекрасните илюстрации са дело на Росио Бониля.

Голяма книга на суперсилите“ (превод: Веселина Маринова, цена: 25 лв., 40 стр., твърди корици) позволява на децата сами да открият танците, четенето, чувството за хумор и фантазията. И това не е всичко – те ще узнаят, че оптимизмът, пъргавината,  наблюдателността и смелостта могат да бъдат голяма сила. Заедно или поотделно.

Със своите разкази Елена пътува и отвежда слушателите си в други светове. Те се потапят в думите й и забравят поне за малко грижите си. Суперсилата на Елена е ДА РАЗКАЗВА ИСТОРИИ. Даниел има специалното умение да запазва присъствие на духа, той е повелителят на хладнокръвието. Няма как да избухне, ако някой го ядоса. Суперсилата на Даниел е ТЪРПЕНИЕТО. Със своята музика Марина може да укроти дивите зверове: от котенце в лошо настроение до истински лъв.  Суперсилата на Марина е МУЗИКАТА. А Лео никога не се отказва, продължава пътя си срещу вятъра и течението, докато стигне до целта. Суперсилата на Лео е УПОРИТОСТТА. Колкото до Анди, той вижда летящ самолет в онова, което за останалите е лист хартия. Четката и кутията с водни боички за него са врата към напълно непознат свят. Суперсилата на Анди е ВЪОБРАЖЕНИЕТО.

Сусана Исерн е писател, психолог и майка на три деца. След отпечатването на първата й илюстрована книга през пролетта на 2011 г. са публикувани над трийсет нейни детски книги, преведени на 15 езика и отличени с множество награди. В момента съвместява страстта си към писането с психологията. Работи в частния сектор и е професор по психология на обучението в Европейския атлантически университет.

Росио Бониля е завършила изящни изкуства в университета на Барселона, има и педагогическа подготовка. В началото на професионалния си път експериментира в различни сфери на изкуството. През 2010 г. се насочва към книгоиздаването и досега има публикувани над четиресет книги като илюстратор и автор на детска литература. Творбите й са награждавани многократно и са преведени на над 20 езика.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *