Лекторите на Шумът на парите 2022: Антон Андонов

Как войната в Украйна и високата инфлация се отразяват на пазара на жилищни имоти у нас?

Ще охлади ли пазара очакваното повишение на лихвите?

Какви са нагласите и очакванията на строителните предприемачи за бизнес средата, цените и строителната себестойност?

 

Кои са движещите фактори на пазара в момента?

На тези въпроси ще отговори изпълнителният директор на ЕРА България Антон Андонов по време на панел Имоти, част от Шумът на парите 2022. Дискусията ще стартира в 16.50 часа на 7 юни.

Антон Андонов е с 18-годишен опит в недвижимите имоти.

Изпълнителен директор е в ЕРА Недвижими имоти с 28 офиса в градовете София, Варна, Бургас, Пловдив, Стара Загора, Русе и Поморие, част от ERA Real Estate – водеща световна франчайз мрежа в областта на сделките и финансиране покупката на жилищни имоти, с над 45-годишен опит в разработването на продукти и услуги, ориентирани към клиентите.

Шумът на парите 2022 ще се проведе присъствено на 7 юни 2022 г. в Sofia Event Center. На публиката организаторите от Profit.bg предлагат пет дискусионни панела.

Повече информация и програмата ще откриете тук.

Билети ще намерите тук. Местата са ограничени, така че побързайте да осигурите присъствието си на едно от най-големите икономически събития в страната.

Шумът на парите 2022 се организира с подкрепата на Пощенска банка, Инвестбанк, Уникредит Булбанк, Обединена Българска банка, Амунди, TBI Bank, ЕОС Матрикс, eMAG, Алкомет, Arco Real Estate, Schneider Electric, Планекс Инвест, MyFin, LENO, Philip Morris Bulgaria,TBIBuy, УНИКА и Кеш Кредит.

Източник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *