Писателят Динко Димитров представи „Люта бира“

На 14 юни 2022 г в зала „Томи“ на НЧ „Св.Св.Кирил и Методий 1924“ една по-различна литературна вечер , посветена на творчеството на двама творци- Динко Димитров с неговия сборник с проза, поезия и сатира „Люта бира“ и Румен Спасов с неговия музикален диск „2020 – Без маска“.
Динко Димитров е писател – разказвач, поет, хуморист и сатирик. Румен Спасов е дългогодишен участник в провеждания от нашето читалище фестивал на бардовата песен.автор на пет книги и десетина диска с авторски песни.
Вечерта беше открита от Георгина Георгиева – секретар на читалището, а водещ беше Георги Драмбозов – председател на литературен клуб „Евстати Бурнаски“. Той представи двамата творци. Поезията и сатирата на Динко Димитров беше озвучена от прекрасната музика на Румен Спасов. Стихове на творците бяха прочетени от Сийка Ангелова – секретар на литературния клуб.
В залата присъстваха много писатели, общественици и читалищни дейци. Сред гостите бяха и представители на Столична община – район „Красна поляна“ – Нелия Блажева – началник отдел „Култура “ и Стоян Танев – зам. кмет. Последният приветства присъстващите и двамата главни герои на вечерта.
Вечерта завърши с автографи на авторите, цветя и много усмивки.
До следващата среща, скъпи приятели !!!