От София до Бургас за по-малко от час с „България Еър“ от 17 юни

От 17 юни националният превозвач „България Еър“ стартира сезонни полети по линията София–Бургас. Полети ще се изпълняват три пъти в седмицата, а от 25 юни разписанието предвижда те да се осъществяват ежедневно.

По график продължават да се изпълняват всички редовни полети на „България Еър“ по европейски маршрути. С настъпването на летния сезон беше възобновена и линията до екзотичния гръцки остров Крит. Билети може да закупите онлайн на www.air.bg, през мобилното приложение Bulgaria Air, както и чрез офисите на „България Еър“  в страната и чужбина и през агентската мрежа.

Въпреки отпадането на противоепидемичните мерки на национално ниво „България Еър“ продължава да поддържа засилени хигиенни мерки. Самолетите на компанията се почистват и дезинфекцират, както със специални антибактериални препарати, така и с UV светлина преди и след всеки полет. Качеството и чистотата на въздуха в пътническата кабина се обновява постоянно през двигателите чрез въздушните HEPA филтри, с които са оборудвани самолетите на „България Еър“. По този начин се елиминира възможността за разпространение вирусни инфекции. Носенето на маски на борда остава препоръчително.

По статията работи: Екип на Investor.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *