„Аргищ партез“ е финалист за Черноморските Оскари

Шумерски палат привлича туристи в Златни пясъци
„Аргищ партез“ е финалист за Черноморските Оскари
Архитектурно шумерско бижу „Аргищ партез“ и през този сезон привлича с атрактивния си екстериор туристи в сърцето на Златни пясъци, с което получи високите оценки на журито на Черноморските Оскари 2022.
Официалната церемония  на о смото издание на Black Sea Lifestyle Awards 2022  ще се състои на сцената на Амфитеатъра в Свети Влас – на 14 август 2022 г., информират организаторите от агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън. Събитието  ще отличи добрите примери, които успешно развиват региона през последните десетилетия.
Древно азиатският архитектурен шик потапя гостите в царствена обстановка, съчетана със съвременен лукс и модерна почивка на море. На територията на комплекса има 4 обширни басейна със уникални палми и много други екзотични живи растения, фитнес, горски кът, оборудван с детска площадка, голям открит и закрит паркинг, 2 ресторанта.
Комплексът има 11 входа с различни места за настаняване – луксозни студиа, едноспални и двуспални апартаменти, обзаведени в характерния за сградата стил и всичко необходимо за прекрасна семейна почивка. И всичко това само на 100 метра от златните пясъци и морския лазурен бряг на перлата на българския туризъм – „Златни пясъци“. Близостта му до морската столица Варна (16 км) и разстоянието от 20 км от летището го прави предпочитано място не само през активния летен сезон, но и през цялата година. През летния сезон комплексът предлага и all inclusive програма с богата и разнообразна кухня и тематични кулинарни вечери.
„Argisht Partez“ – означава „Паркът на цар Аргищ“
Името на комплекса ни връща към древната история, когато на територията на югозападна Азия се е намирала държавата Урарту, а неин владетел е бил цар Аргищ I (786-764 год. пр.н.е.).
Екипът на Аргищ Партез с много любов и внимание към всеки детайл съчетава великолепието на историята с най-модерното от нашето съвремие, за да дарят на гостите си една прекрасна и незабравима почивка и запомнящо се изживяване, близко до домашния уют.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *