Народният представител Елисавета Белобрадова разговаря с делегация от млади американски лидери.

Народният представител Елисавета Белобрадова разговаря в Народното събрание с делегация от млади американски лидери, участващи в трансатлантическата програма Маршъл Мемориал Фелоушип (Marshall Memorial Fellowship).

Визитата в Народното събрание на Република България е традиционна част от програмата на младите лидери. Тази година тя беше под надслов „Поглед върху политическата сцена в България“.

Обсъдихме особеностите на работата на народните представители в условия на коалиция, последиците за страната ни от войната в Украйна и позицията на България във връзка с европейската интеграция на страните от Западните Балкани, отбеляза след срещата Елисавета Белобрадова. Тя изрази благодарност за споделените от младежите мнения и поставените по време на разговора въпроси. Изключително интересно за младите лидери беше да чуят мненията на народния представител от опозицията в българския парламент Даниел Митов, който също участва в срещата, допълни Елисавета Белобрадова.

Народният представител Елисавета Белобрадова разговаря в Народното събрание с делегация от млади американски лидери, участващи в трансатлантическата програма Маршъл Мемориал Фелоушип

Срещата в Наородното събрание беше осъществена със съдействието на Института за икономическа политика, който е партньор за България в младежката трансатлантическа програма Маршъл Мемориал Фелоушип. Програмата е създадена през 1982 г. и има за цел да насърчава развитието на трансатлантическите отношения като запознава младото поколение американски и европейски лидери с институциите, политиката, икономиката и културата на държавите от двете страни на Атлантическия океан.

Източник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *