Представят добрите примери на Черноморието през август в Свети Влас

Бутиковият хотел „Свети Стефан“ е финалист за Black Sea Lifestyle Awards 2022
На фона на ежегодните скандали за абсурдите по родното Черноморие Осмото издание на Black Sea Lifestyle Awards 2022 ще отличи добрите примери, които успешно развиват региона през последните десетилетия.
Най-успешните компании и общини в Черноморския регион ще бъдат отличени на официална церемония в един от най-бързо развиващите се морски курорти – Свети Влас, на 14 август 2022 г., информират организаторите от агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън. Журито вече селектира най-добрите семейни хотели, които опровергават наложеното мнение, че морският ни бряг е само шумотевица и пияни чужденци. Финалист за престижните награди е бутиковият хотел „Свети Стефан“, извисен в сърцето на Стария Несебър между тихите калдъръмени улички, на няколко крачки от морския бряг и античните забележителности. Той е част от групата хотели „Terre Miroglio Family Estates”, собственост на семейство Миролио.
Разполага с уютни 14 двойни стаи, 3 апартамента и 1 студио – с всички необходими удобства. Хотелските стаи са с едни от най-романтичните гледки в Стария град – към морето, пристанището и круизното пристанище, древните църкви.
В бутиковия ресторант сервират италиански и български специалитети, домашно приготвени десерти и превъзходното вино на винарска изба „Едоардо Миролио“. Капацитетът е 40 места, а външната градина е идеална възможност за коктейл, бизнес и семейни събития – до 50 места.
Хотел „Св. Стефан“ е предпочитан и от младите двойки за романтична сватба на плажа, като Старият Несебър е една от топ дестинациите за сключване на брак на влюбени не само от България, но и от цял свят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *