Делян Добрев: Никакви фалшиви новини в анонимни сайтове няма да ме спрат

/КРОСС/ „Не, няма да ме спрете! Атаките към мен показват, че съм на прав път и гениалните схемаджии са си изпуснали нервите!

Ще продължа да изобличавам всички далавери за милиарди на Кирил и Асен и тяхната промяна и никакви фалшиви новини в анонимни сайтове няма да ме спрат“.

Това пише във фейсбук профила си бившият енергиен министър и депутат от ГЕРБ Делян Добрев по повод публикация в сайта „Бърд.бг“.

„Знаете ли какво пише в текста на английски? Че преподавам в Югозападния университет и получавам хонорар като лектор, който за 2017 не съм декларирал. Това е абсолютна лъжа и имам доказателства за това. Спецов направи финансова ревизия и на мен и на жена ми, които установиха, че нямаме недекларирани доходи за целия период от 2015 до края на 2020 и спестяванията ни отговарят на доходите“, допълва Добрев.

Единственото вярно е, че преподавам в ЮЗУ. Не заради парите (плащат ми около 300 лева – на година!), а защото ми е приятно да преподавам и да общувам с млади хора, обяснява той.

„Сайтът narod.bg, който тиражира тази лъжа, вече го осъдих за друга клевета, но не мога да получа обезщетение, тъй като сайтът е фантом и няма собственик. Нямам никакви бизнес отношения с Николай Павлов, а Хамбарлиев нямам никаква представа кой е…“, разкрива Делян Добрев.

„Важното е обаче да се знае кой стои в основата на тази атака – Кирил и Асен“, подчертава той.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *