Мюзикълът „Алиса в огледалния свят“ ще зарадва децата във Велико Търново и София

Световният мюзикъл „Алиса в огледалния свят“ по романа на Луис Карол, продукция на „Бон-Бон Мюзик“, ще бъде представен на открито в София и Велико Търново през август. В третия ден от най-топлия месец Летният театър на старопрестолния град посреща талантливите деца-актьори от „Бон-Бон“ за премиерата на продукцията, включена във фестивала „Сцена на вековете“. На 9 август „Бон-Бон“ се връща в столицата, за да представи „Алиса в огледалния свят“ на Sofia Summer Fest (Южен парк II, зад музея „Земята и хората“), научи ДУМА от Йоана Иванова, пиар и артистичен мениджър на „Монте мюзик“.

Следвайки сюжетната линия на мюзикъла, решавайки загадките във всяко квадратче от шахматната дъска по пътя към дома, Алиса и малките актьори от „Бон-Бон“ ще запленят публиката в Летния театър във Велико Търново с талантливата си игра. Редуващите се картини – майсторски разработени от творческия екип на спектакъла, брилянтната хореография и вокално майсторство, уникалните костюми оставят зрителите без дъх, недоумявайки как е възможно деца да играят така професионално, без присъствие на нито един голям актьор на сцената.

Мюзикълът „Алиса в огледалния свят“ на композитора Пиърс Чатър Робинсън, по текст и стихове на Крис Блекууд, вече 10 години не слиза от сцените на театри по целия свят. Българската му адаптация е изключително амбициозен и мащабен проект, осъществен благодарение на безграничното въображение на творческия екип, в който участват над 50 деца между 4 и 15 години.

Създадената през 1995 г. от Рози Караславова група „Бон-Бон“ е символ на качество, стил и талант. Основната й мисия е да възпитава децата в любов към музиката и изкуството, като създава качествени продукции, които носят наслада на малки и големи.

 

Източник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *