Празник на музиката и пивото в Стара Загора

Стара Загора ще се превърне за седма година в столица на бирата за всички почитатели на страхотната музика, качествените бири и мезета, които традиционно превръщат „Beerфестът“ в повод за споделяне и добре прекарано време с близки и приятели. Изданието за 2022 г. ще се разгърне от 31 август до 4 септември, като подари на жителите и гостите на града на липите незабравими изживявания с любими български и чуждестранни хитове, изпълнени на живо на откритата сцена в парк „Загорка“. Както и досега, входът на „Beerфестът“ ще бъде свободен. За тазгодишното издание организаторите от община Стара Загора и пивоварна „Загорка“, освен богато музикално шоу с тематични вечери, са подготвили и много изненади. Планират се специални активности, свързани с честването на 120-годишния юбилей на пивоварната, научи ДУМА от организаторите.
Музикалната програма ще е изпълнена с най-различни стилове музика във всяка от петте вечери. Първи на сцената ще се качат Керана и космонавтите, Орлин Павлов и Веселин Маринов. Хип-хоп феновете ще бъдат зарадвани с изпълнения на живо от WOSH MC, СЕКТА, DJ Stevie G & Stanchika, брейк денс формацията „No Name Crew“, F.O. & PEEVA, Billy Hlapeto & D3MO. Третата вечер ще бъде с участието на Overground Brass Band, Мери бойс бенд и Риа, Тони Димитрова, която ексклузивно ще изпее новите си хитове. Специално място в програмата намира и рок жанрът, който ще открият Second To None и RockStage, последвани от D2 и SEVI & Джони Джоели. Последната вечер, посветена на българския фолклор и етно музиката, ще е запомнящ се финал, в който публиката ще пее под звездите, заедно с „Дийп зоун проджект“, Богдана Петрова, Деси Добрева и Лудо младо бенд.
Специална автобусна линия ще бъде осигурена за гостите на фестивала в подкрепа на отговорната консумация под наслов „Когато шофираш, никога не пий“. За да опази поляната в парк „Загорка“ чиста и да насърчи рециклирането, традиционната инициатива „Бира за смет“ ще награждава с освежаващо пиво всички, които се включат в каузата.

Източник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *