Кирил Петков: Омръзна ми от лъжите на Борисов, ще бъде осъден

Заведох дело за клевета срещу Бойко Борисов за половин милион лева. Омръзна ми да му слушам клеветите, лъжите за посредници, за комисионни. Този човек вече е осъждан за клевета, доказан лъжец. Време е да спрем тези лъжци, с техните мутренски похвати.

Това заяви бившият премиер Кирил Петков, след като внесе жалба за клевета срещу лидера на ГЕРБ, предаде репортер на БГНЕС.

Арестът на Борисов е само първата стъпка, ще я довършим след 2 октомври, закани се Петков и подчерта, че делото ще бъде водено докрай, докато лидера на ГЕРБ не бъде осъден.

„Жалбата е за това, че Борисов каза, че сме вземали газ от посредници и сме взимали комисионни”, заяви Петков.

Борисов: Решението за ареста е взето на една оргия

Петков обясни, че цената на газа, която е била договорена, е била под 30 евро. „Ние ще продължим работата, антикорупционната комисия ще бъде първа цел, второто нещо е, че ще продължим увеличението на пенсиите и ще увеличим минималната работна заплата”, каза той.

Бившият премиер обясни, че има проблем в правосъдната система. „Докато не си оправим правосъдието няма как да си довърши работата, но нашата идея е след 2 октомври да направим точно това“, подчерта той. /БГНЕС

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *