Черноморието привлича гости с единствения индонезийски „Емералд Ести Спа“

Той е финалист за Black Sea Lifestyle Awards 2022

Вдъхновен от индонезийската „Таман Сари“ (в превод воден замък) – бившата кралска градина на султана на Джокякарта, СПА центърът на комплекс  Emerald Beach Resort and Spa е единствен по рода си индонезийски център в България. С изобилието си от уникални процедури той спечели високите оценки на журито на Черноморските Оскари 2022, съобщават организаторите от агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън.

Осмото издание на Black Sea Lifestyle Awards 2022 ще отличи най-успешните компании в Черноморския регион. Те ще бъдат наградени на официална церемония на 14 август 2022 г. на сцената на Амфитеатъра в курорта Свети Влас.

„Емералд Ести Спа‘‘ предлага терапии, масажи и ритуали, използвани в кралското индонезийско семейство от векове. Стилът му е смесица от яванска и португалска архитектура. Всичко в СПА центъра е автентично и е едно към едно като този в кралския дворец.

 ‘‘Магията, която се случва в най – луксозния индонезийски спа център в България‘‘

Един спа център с история – известен като място за къпане и спа процедури на индонезийското кралско семейство, принцове и принцеси. Тези тайни за красота и благополучие предавани от поколение на поколение, наследява единствения в България – ЕСТИ СПА в хотел ЕМЕРАЛД.

ЕМЕРАЛД ЕСТИ СПА предлага разкрасителни и лечебни процедури, постигащи баланс между тялото, ума и духа.  Разполага с 10 стаи за процедури, от които 1 ВИП апартамент за двойки и 2 ВИП апартамента за луксозни терапии.

Заедно с тях има индонезийска стая с полускъпоценни камъни, ВИП сарайска парна баня , индонезийски керамичен хамам, 3 водни легла, ароматна парна баня, сауна от евкалиптово дърво, тропически душ, ледена стая, нагряваща кнайп пейка, турска баня, стая за отдих със солна стена, вътрешен басейн, фитнес зала, фризьорски салон, СПА бутик и лекарски кабинет за детоксикация, спортни занимания за напреднали и начинаещи. Центърът предлага и програмите за загуба на килограми и извайване на силуета, както и масаж на четири ръце, пакет „Кралско изкушение“, релаксиращи хидро вани, автентични ексфолиации, екзотични терапии и много други уникални процедури. След отпускащите процедури гостите могат да се освежат с фреш или здравословно смути от пресни сезонни плодове и зеленчуци от пул бара на басейна.

Изключителното ноу – хау на мениджър спа – Мариета и Ивайло Тодорови е постигането на смесица от традиционно индонезийско и модерно западно. В основата на тяхната философия стои уникалния подход към клиента, специално посрещане, персонализирани терапии, ексклузивни масажни техники и видими трайни резултати.

Мариета Тодорова е главен мениджър на единствения по рода си индонезийски СПА център е у нас, а до скоро и в Европа – Емералд Ести СПА център, който изцяло предлага оригиналната индонезийска СПА култура.  За Мариета личното отношение е най-важната част от философията й на мениджмънт на СПА центъра в Емералд и Центъра за красота София.

„Никога не правя компромис с продуктите, с които работя, партньорите, които избирам винаги са най-добрите и световно доказани марки. Не правя компромиси със специалистите, които подбирам. Лично аз се старая да обуча персонала да работи по начин, който съм избирала за успешен. Задължително тествам всички процедури, които предлагаме в богато ни СПА меню и разкрасителните процедури в салона в София, за да съм убедена в тяхната стойност. Това ми дава увереност да препоръчам най-доброто за клиента и да му разкажа за действието, ефекта и усещането по време на всяка една процедура“, споделя Мариета.

Emerald beach resort and SPA и ESTI SPA център предлага също “рефреш” здравословни пакети с цел дълголетие, здраве и радост, подмладяване, изправяне на осанката, детоксикация, пешеходни разходки по екопътеки Равда и много настроение.

Разположен на повече от 60 дкалуксозният комплекс Emerald Beach Resort and Spa, се намира сред красив природен парк, с прекрасен изглед към Черноморското крайбрежие, работи целогодишно и разполага с всичко необходимо за луксозния престой на гостите.  

Мотото на комплекса е: „Вашето място край морето“!

Комплексът работи целогодишно и разполага с богато разнообразие от развлечения: тематични ресторанти, обширни басейни, Скай, Лоби, Наргиле & Билярд, Пул и Азиатски бар, Индонезийски спа център, вътрешен басейн, модерно оборудвана остъклена фитнес зона, вътрешен и външен детски кът, плейстейшън зала, просторни градини и зелени площи с редки видове растения, прекрасна гледка към морето.

За всички любители и специалисти от сферата на красотата, спа индустрията, спорта и козметиката, предстои „Спорт, спа, детокс и гала събитие 2022“. То ще се проведе под формата на спортен лагер от 01 до 04 септември в комплекса. Предстои и гала откриване на сезон „Есен – Зима 2022/2022“. По време на звездната вечер гостите ще бъдат потопени в света на козметиката и спорта, ще се забавляват с организираните игри, с уникална музикална програма с гост-изпълнители и срещи с интересни хора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *