Рок легендите „Сигнал“ и „Тангра“ за първи път на една сцена

За исторически концерти се събират две от най-великите български групи – „Сигнал“ и „Тангра“. Рок легендите се качват за първи път заедно на една сцена, за да възпламенят всички фенове на златните български хитове, научи ДУМА от Валентина Ненова. Организатор на събитието е Event Masters.

„Сигнал“

„Въпреки че повече от 40 години сме на музикалната сцена, с „Тангра“ никога не сме изнасяли общ концерт само двете групи“, споделя Данчо Караджов. „Затова с голямо желание и удоволствие ще направим тези три концерта, като обещаваме на публиката емоционално двучасово изживяване с много пеене, импровизации и естествено яко рок“, допълва един от най-разпознаваемите и обичани гласове у нас.

Фронтменът на „Тангра“ Боби Косатката също е категоричен: „Нашето желание е да забавляваме хората, да ги отпуснем, да се чувстват щастливи и свободни! Подготвили сме съвременен, много здрав звук с две соло китари, което е нещо различно и свежо. Ще съчетаем познатите ни хитове с нови песни в зареждащ музикален микс с вечни послания!“

„Сигнал“ и „Тангра“ заедно може да чуем и видим на живо на 15 септември в Бургас, 19 септември в Стара Загора, 20 септември в Пловдив. Подгряваща на концертите ще е култовата рок група на 90-те „Елит“.

Бургас, 19 септември в Стара Загора, 20 септември в Пловдив. Подгряваща на концертите ще е култовата рок група на 90-те „Елит“.

 

Източник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *