Стефан Янев: „Да работим за опазване и развитие на собствената си държава“

/КРОСС/ С изпълнение на Гуна Иванова и нейните внучки започна предизборния концерт на политическа партия „Български възход“ в деня на София.Въпреки дъждовното време, съмишленици и симпатизанти на партията изпълниха пространството пред дома на културата в столичния квартал „Дружба“.

Лидерът на партията Стефан Янев се обърна към присъстващите с думите: „Намираме се в преломен за страната ни момент. Изборът, който правим, е важен. Либерализмът ни казва, че можем да живеем със заеми, можем да живеем с виртуално безсмъртие, можем да изядем бъдещето на децата си. Можем да бъдем индивидуалисти, да забравим културата и традициите си, да забравим обществените връзки и да вървим към неясно бъдеще. Аз ви предлагам друго – всички заедно, в една лодка, да гребем срещу течението.

Да работим за опазване и развитие на собствената си държава, като пазим традициите, семейните и родови ценности, като пазим духовното и културно наследство, оставено от нашите деди и развиваме България в силен Европейски съюз. За силно лидерство на България и за силен Европейски съюз е необходимо да работим в една посока – подпомагане на бизнеса, подпомагане на гражданското общество и солидарност. Всички заедно можем!“

Представени бяха водачите на листи на Български възход са софийските избирателни райони. Екипът на „Български възход“ в София заяви своята решимост за победа на предстоящите избори. Защото живеем в красива страна, с много ресурси и потенциал, която в момента е в застой. Гражданите на България не заслужават това, те искат повече. Ще работим прозрачно, в постоянен и открит диалог с вас – нашите симпатизанти, нашите съграждани, съседи, приятели. Подкрепете ни и гласувайте с бюлетина номер 15 и ние ще ви докажем, че можем!“ – около тази позиция се обединиха водачите на листи.

Концертът продължи с изпълнения на оперната прима Розалина Касабова и професионален танцов ансамбъл Табиетлии. Гостите не пропуснаха да опитат и от специалната рибена чорба на шеф Иван Звездев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *