Три актриси, дузина истински истории и едно „Извънредно неудобно“

Стефания Колева, Здрава Каменова и Богдана Трифонова ще играят премиерно новата си комедия „Извънредно неудобно“ в четири града през септември. Постановката е третата от успешната авторска поредица, включваща „Извънредно положение“ и „Извънредно любовно“, научи ДУМА от Татяна Павлова от Артвент.
„Извънредно неудобно“ отново представя истински истории, събирани от живота. Този път те са обединени от неудобството, срама, конфузните ситуации, които всички преживяваме. Публиката ще се забавлява с разкази за домашни любимци, хипохондрици, гръцки остров, японско турне, деца, свекърви, една варицела, три раждания…
Разбира се, всичко това ще бъде подправено с музика, танци и неповторимото чувство за хумор на трите актриси. Постановката е по идея на Здрава Каменова в съавторство с Богдана Трифонова. Композитор е Добромир Кисьов, а художничка на костюмите – Стефания Колева.
Всичко започва в Пловдив на 9 септември, следват София – 13 септември, Варна – 20 септември, и Бургас на 30 септември. Предстоят още дати в страната и чужбина.

 

Източник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *