Кметът Фандъкова проведе среща с директорите на общинските детски градини

„Във времето на предизвикателства, в което живеем, очакваме трудности, но благодарение на вашия професионализъм заедно ще се справим.“ Това каза кметът на София Йорданка Фандъкова, която проведе съвещание с директорите на общинските детски градини. На срещата присъстваха и директорът на Регионалното управление по образование – София Ваня Кастрева, зам.-кметът на София Мирослав Боршош и директорът на дирекция „Образование“ към Столичната община Мария Минчева.

Това е трудна професия, но „през годините сте показали, че въпреки трудностите, системата на предучилищното образование остава стабилна“ – посочи също Фандъкова. Много е важна финансовата дисциплина и професионализмът на работещите.

Фандъкова пожела здрава и успешна година на всички. „Вие гарантирате бъдещето на нашия град и това правите с професионализъм и любов“ – посочи също столичният кмет.

Продължава изпълнението на тригодишната програма на кмета Фандъкова за строителство на детски градини и ясли. В момента се строят 30 сгради на детски градини и ясли, като 11 от тях се очаква да приключат до края на годината.

 

Източник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *