Стрийминг платформата SkyShowtime обяви официална дата и списък със съдържание

/КРОСС/ Новата стрийминг платформа SkyShowtime обяви днес, че ще стартира официално на 20-ти септември 2022 г., предоставяйки за първи път ексклузивно и неповторимо забавление на милиони домове в цяла Европа.

Съвместно начинание на Comcast (NASDAQ: CMCSA) – компанията-майка на NBCUniversal и Sky – и Paramount Global (NASDAQ: PARA, PARAA), SkyShowtime стартира в Дания, Финландия, Норвегия и Швеция на 20-ти септември, малко преди да разгърне своите услуги и в Нидерландия, в последното тримесечие на годината. SkyShowtime ще продължи експанзията си в Испания, Португалия, Андора, Централна & Източна Европа (ЦИЕ) през следващите месеци и през първото тримесечие на 2023 г. Пазарите, част от ЦИЕ, включват Албания, Босна и Херцеговина, България, Хърватия, Чехия, Унгария, Косово, Черна Гора, Северна Македония, Полша, Румъния, Сърбия, Словакия и Словения. Точните дати на лансиране на платформата, както и цените на услугата в горепосочените пазари, ще бъдат обявени през следващите месеци.

SkyShowtime събира на едно място най-доброто забавление от най-престижните световни студия и разказвачи на истории. Предлагаща хиляди часове висококачествено забавление за цялото семейство, услугата съхранява широка селекция от най-чаканите световни сериали и филми.

Платформата ще предложи ексклузивни телевизионни премиери на театрални филми от Paramount Pictures и Universal Pictures, двете най-стари продукционни къщи на Холивуд, които заедно представляват близо 50% от холивудския бокс офис.

SkyShowtime ще бъде дом на селекция от нови блокбъстър филми, следвайки техните театрални и локални премиери за домашно забавление, като например: „Топ Гън – Маверик“, „Джурасик Свят – Господство“, „Минионите 2″, „Викингът“, „Ела Изпей 2″, „Соник: Филмът 2″, „Изгубеният град“, „Имението Даунтън: Нова Епоха“, „Не!“, „Белфаст“, „Линейката“ и „Лошите момчета“.

В допълнение, SkyShowtime има нови първокласни сериали, съдържание за деца и семейства, както и селекция от емблематични заглавия от Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios и Peacock – всички вече на едно място. SkyShowtime ще включва и местно съдържание, документални филми и специални продукции от пазарите си.

Като част от партньорството си с Paramount, SkyShowtime ще замени Paramount+ в страните от Северна Европа, позволявайки на настоящи и бъдещи потребители да гледат любимите си продукции от Paramount+, като „Halo“, „Йелоустоун“, „Офертата“ и „Стар Трек: Странни Нови Светове“, заедно с оригиналните продукции на SHOWTIME® „Осите“, „Декстър: Нова кръв“, „Super Pumped: Битката за Uber“ и „Първата Дама“. За първи път, абонати ще имат достъп до още нови и ексклузивни сериали и филми, обхващащи най-доброто от Universal Pictures, Sky Originals и NBCUniversal.

От старта на платформата, потребителите ще могат да гледат премиерите на дългоочаквания сериал на SHOWTIME® „Американско Жиголо“, оригиналните продукции на Sky „Възходът“, „Индекс на Страха“, „Мидуишките кукувици“ и „Закон и Ред – Сезон 21″ от Peacock. В предстоящите месеци следват още премиери на сериали като „Йелоустоун -Сезон 5″, „Идеален наклон: броня в Берлин“, „Академия за Вампири“ и продукциите на SHOWTIME® „Осите – Сезон 2″ и „Покани ме да вляза“.

Главният изпълнителен директор на SkyShowtime – Монти Сархан, споделя: ,,Време е…за SkyShowtime, следващата голяма стрийминг платформа в Европа. Само месеци след като получихме пълно регулаторно одобрение, SkyShowtime официално стартира на 20-ти септември 2022 г. Много сме ентусиазирани, че нашите потребители ще имат ексклузивен достъп до най-новите премиери на сериали и филми от нашите емблематични и световноизвестни студия. Нямаме търпение да споделим още детайли за дебютните датина платформата в останалите пазари и да доставим SkyShowtime до още повече хора в цяла Европа.“

Регионалният директор на SkyShowtime за Северна Европа – Хенриет Сков, коментира: ,,Развълнувани сме да стартираме SkyShowtime сред страните в региона и чакаме с нетърпение да предоставим на нашите потребители най-добрите селекции от световни сериали и филми на едно място.“

Услугата ще бъде налична през приложението на SkyShowtime в Apple iOS, tvOS, за устройства с Android, както и на уебстраницата:www.skyshowtime.com.Месечният абонамент за SkyShowtime струва 6,99 евро във Финландия, 79 шведски крони в Швеция, 79 норвежки крони в Норвегия и 69 датски крони в Дания.

SkyShowtime ще е налична и през следните партньори – дистрибутори в северните пазари: Allente, RiksTV, Ruutu, Sappa, Strim, Telenor, Tele2, Telia, Telmore и YouSee from Nuuday Group и TV 2 Play.

Поддържана от Peacock, SkyShowtime е създадена специално за Европа и е посветена на пазарите там. С регионални офиси на различните територии, фокусът на SkyShowtime върху клиентите и локалните пазари е доказателство за визията на платформата относно партньорства, съдържание и маркетинг. Веднъж лансирана в над 20 страни, приложенията и съдържанието на SkyShowtime ще бъдат достъпни на 18 различни езика.

Списъкът на съдържанието, описано в това прессъобщение, се отнася за северните страни от Европа и може да се различава от това в останалите пазари.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *