Happy стана Ресторант на годината в Лондон и ресторант с най-добро обслужване в Англия

1 000 000  клиенти гласуваха на Британските награди за най-добър ресторант

Happy стана Ресторант на годината в Лондон и ресторант с най-добро обслужване в Англия в конкуренция със световно признати институции в бранша като Новиков, Гаучо, Айви , Гаврош  и много други. 

 Скъпи клиенти,

Заедно отбелязахме победа – за първи път в историята български ресторант печели световна награда!

Нарру  спечели двете най-престижни награди наведнъж – ние сме  „Най-добър ресторант“ в Лондон и „Ресторант с най-добро обслужване“ в цяла Англия.

Бяхме избрани сред  25 000 заведения в Лондон и 123 450 във Великобритания, но не броят,  а качеството на конкуренцията е това, което има значение.

Нарру победи ресторанти като Айви, който е  икона за лондончани от 1917-та година до днес, международната империя Новиков, легендарният Гаврош с две звезди Мишлен и всички останали.

Да се качим на една сцена с шеф Новели – четирикратен носител на звезда „Мишлен“, легендата Алдо Зилди и собствениците на най-престижните ресторанти в света е емоция,  която трудно се описва с думи.

Всичко това стана възможно благодарение на вас, нашите клиенти!

Нашата работа беше да стигнем до номинация и да бъдем отличени сред 10-те най-добри, което е професионалната оценка  на британските ресторантьорски награди, но истинското признание за нас са вашите гласове – вие ни избрахте за най-добър ресторант в две категории.

Вие сте тези, които ни мотивирате да ставаме все по-добри всеки ден – тук в България и където и другаде да сме – мястото няма значение, защото нашите Нарру стандарти са едни и същи навсякъде.

Удобна и престижна локация, красив интериор, вкусна храна и обслужване с усмивка – това е формулата на Нарру.

И още нещо много важно – на лондонската сцена, където всички ресторанти са тематични, с една ясно дефинирана кухня – стекхаус, италиански, тайландски, индийски, китайски –  ние избрахме да предлагаме разнообразие от храна, което да дава спокойствие на нашите клиенти, че всеки ще намери това, което обича и компанията заедно ще се чувства добре.

Защото Нарру е не просто заведение за хранене, а социално място, което ни събира около една маса  да споделяме моменти заедно .

Благодарим ви сърдечно, че сме заедно и споделяме тази награда с вас.

 

Екипът  на Нарру