Дизайнера Гергана Апостолова помага на дете с аутизъм

И за поредна година рождения ден на г-жа Апостолова ще бъде отбелязан под формата на благотворително събитие с кауза: да се подпомогне набирането на средства за лечението на Лилия, която е на 5 годинки  с диагноза Аутизъм, Генерализирано разстройство на развитието и забавено умствено развитие. За лечението на детето са необходими 115 000 лева.

Многобройните гости, който ще посрещне в бутика си атрактивната дизайнерка са потвърдили желанието си да подпомогнат Лили и вместо цветя и подаръци всеки ще направи дарение на парични средства.

Собственичката на модния бранд „Киара Фешън“ е едно от светските лица, които застават зад подобни каузи и успяват да привлекат интерес към благородната идея така, че в кратки срокове да бъдат събрани необходимите суми за лечението на деца, за които това е единствения вариант да получат шанс за живот. За дейността си и благотворителните инициативи многократно е награждавана с призове и отличителни знаци.

В подкрепа на каузата за Лили застанаха и от Националното сдружение на сираците в България. Сдружението активно подкрепя и се присъединява към призивът на Гери, както я наричат приятелите и и съмишлениците и.

„В началото на 2022 година тя бе удостоена с най – високото отличие на Сдружението за „Добродетел на годината“ и стана почетен член на организацията заради ежегодната дейност по подготовка и осигуряване на официални тоалети и аксесоари за всички нуждаещи се абитуриенти – сираци“ сподели Председателят на НССБ Слави Михайлов.

Да честитим предстоящия празник на едно голямо сърце и да пожелаем на Гери най-вече здраве, професионални успехи, покоряване на световни модни сцени и широка подкрепа в благородните каузи.

Ако и вие желаете да подкрепите Лили, може да го направите на следния линк: https://pavelandreev.bg/campaign/podai-ryka-na-lili-za-po-dobyr-jivot?fbclid=IwAR3P5KbdmOj6HOmjByt-dEzD2anuqYocAjmmcfG7Okl_qgZ2bL3GQecqxUg