Луксозното строителство на Косово е финалист на LUXURY Property AWARDS 2022

Premium Park Hotel & SPA от град Призрен гостува на церемонията в петък в Пловдив
Луксозният Premium Park Hotel & SPA в град Призрен, Република Косово е   финалист за XII-то издание на годишните награди LUXURY Property AWARDS 2022.
Церемонията ще се състои на 7 октомври 2022 г. в 5-звездния хотел Санкт Петербург в Пловдив, съобщават организаторите от ВИП Комюникейшън.
Град Призрен е известен още от древността като уникално място на Балканите, с отличителни ценности на културното наследство, цивилизации и религии. С благоприятното си географско положение, завиден брой паметници на всички времена, град Призрен с право носи титлата „град музей“, „музей под открито небе“, за да бъде посочен като един от най-красивите градове на Косово.
Разположен на прага на планината Шар (която е обявена за „Национален парк“), на двата бряга на Лумбард и на пресечната точка на важни търговски пътища между изтока и запад, град Призрен в историята е бил известен като важен културен, икономически и дипломатически център. Доминиращите характеристики на Призрен са комбинация от различни цивилизации и съществуване.
Проектът е повлиян и вдъхновен най-вече от повишеното внимание на местните и чуждестранни посетители да изживеят емоционално града. Луксозно настаняване за косовари и чуждестранни туристи е повече от удобно, тъй като е в центъра на града.
Проектът е модерна концепция от естествени  материали, камък и дърво, които се оказват доминиращи в цялостната архитектура на града. Хотелът включва хотелски стаи, бар, ресторант и СПА център, който е една от големите атракции на хотела.
Балансът на материалите, концептуалният дизайн и цветовете определят това съвременно и забележително пространство за посетителите.
На първия етаж на хотела има бар и ресторант с изключителна гледка към планината. Хотелските стаи варират от двойна стая до луксозен апартамент, посетителите могат да избират според нуждите си за престой.

Концепцията на хотелските стаи е много функционална и създава усещане за съвременно и удобно пространство за посетителите. Интериорите отразяват околностите и ги разширяват. 
Архитекти на луксозния проект са студио POSTARCH, а площта е 4713 м2. Снимките са на Леонит Ибрахими, водещи на  екипа са Fatlum Haliti, Menor Pajaziti, Fjolla Januzi, Florida Jakupi, Zana Kamberi. Инвеститор е Кабаши Холдинг. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *