Отличиха лидерите в строителството и дизайна

Автомагистрали ЕАД със специален приз за подкрепа на бедстващите райони
 
Добрите примери в строителството и архитектурата, както и лидерите в луксозния сегмент бяха отличени по време на официалната церемония за XII-ото издание на годишните награди LUXURY Property AWARDS 2022.
Събитието се състоя в 5-звездния хотел Санкт Петербург в Пловдив, съобщават организаторите от ВИП Комюникейшън.
Специални гости на гала-вечерта бяха г-н Беким Мисини – консул на република Косово в България, зам.-министърът на  Благоустройството и регионалното развитие Захари Христов,  управителният съвет на Автомагистрали ЕАД и изпълнителният й директор – инж. Иван Станчев,
инж. Иво Иванов – председател на УС на АПИ, Десислава Терзиева – кмет на кметство Марково, Иван Попов – председател на ИК на проекта Световен Гребен Център, Станислава Юрукова – администратор в  Арджи Партнерс и представител за Пимк Билд, Методи Алексиев – маркетинг мениджър на Каре България,  Пепи Георгиева – мениджър продажби на REGATTA PARK WEST и други.
Призовете бяха връчени от партньорите на престижния конкурс Ангел Хронев – председател на Пловдивска Търговско-Индустриална Камара, Веселин Йорданов – председател на УС на Българска Асоциация на фасадната индустрия, представители на Националната Строителна Федерация и на Камарата на Строителите, както и от управляващия съдружник на ВИП Комюникейшън Дончо Георгиев.
„Традиционно, луксозното строителство по време на криза се развива, показват го и наградите тази вечер. Показва също, че в Пловдив търсенето е повече от предлагането и строителството продължава с пълна сила. Макар че данните от Агенцията по вписвания показват, че за последното 3-месечие има по-малко сделки“, коментира Ангел Хронев.
„За мен е голяма чест да получа приза: Благоустройство с кауза в подкрепа на бедстващите райони. Когато нашият принципал – МРРБ научи за трагедията, министър Шишков разпореди да се окаже незабавна помощ. Веднага издадох заповед за командироване на служители на „Автомагистрали“ ЕАД за спасяване на пострадалите от водната стихия села. От 5-ти септември екип от 30  работници и техници на „Автомагистрали” работят всеки ден, включително на официалните празници – 6-ти и 22-ри септември, както и в почивните дни. На място, заедно с екипа пристигнаха 4 комбинирани багера, 1 булдозер, малък багер и 12 бр. самосвали, които заедно с нашите специалисти продължават разчистването на наноси, кал и пясък от къщите и дворовете на засегнатите имоти и ще го правят до края на ноември тази година. Мислите и действията на целия екип на „Автомагистрали” са свързани с оказването на помощ на пострадалите райони и бедстващите семейства. Не сме очаквали да получим награда и затова сме благодарни, че усилията на „Автомагистрали” ЕАД са забелязани“,  каза на сцената изпълнителният директор Автомагистрали ЕАД  инж. Иван Станчев.
„За поредна година мрачните прогнози, че бумът в строителството ще доведе до спукване на балона, заради световната епидемична, а от тази година и военна криза, не се оправдаха. Досегашните  11 церемонии на наградите за луксозно строителство потвърдиха прогнозите на експертите, че кризата не засяга луксозните имоти у нас, дори напротив. Луксозният имотен сегмент дългосрочно показва, че е на световно ниво и привлича все повече  инвеститори“, категорично бе журито на конкурса.

Водещи на вечерта бяха известният радио и телевизионен водещ Златко Павлов и журналистката Патриция Кирилова. Тя внесе още повече блясък на сцената с вечерна рокля от новата колекция на ексклузивния бутик Киара Фешън, с дизайнер Гергана Апостолова.

Любимците на Пловдив –танцова формация „Елика“, която е безспорно сред най-важните културни символи на Пловдив и България, откриха гала-вечерта с танци. В разгара на вечерта се включи и звездата от успешни музикални формати Начо Паскал.
Призьорите си тръгнаха със златни статуетки и с подаръци от партньорите на събитието – козметичния гигант РЕФАН и  лидерите в дигиталния печат ФРЕШ Принт. Уникалната селекция  вина на Едоардо Миролио също бе част от вечерта.
Гостите бяха посрещнати с шампанско в бяла 9-метрова лимузина, предоставена от Limos BG.
Ето и призьорите:

  • Благоустройство с Кауза в Подкрепа на Бедстващи Райони – АВТОМАГИСТРАЛИ ЕАД, България
  • Взаимодействие и принос в благоустройството и обединението – КМЕТСТВО МАРКОВО
  • Принос за връзката между бизнес и образование NOVACITY GROUP
  • Устойчиво развитие на зелена градска среда –  Световен Гребен Център, Пловдив
  • Реставрация и опазване на архитектурно-исторически резервати – VIZUALIZA RESIDENCE HOTEL, Пловдив
  • Luxurious City SPA Hotel –  Premium Park Hotel&SPA, POSTARCH STUDIO – RKS
  • ЛУКСОЗЕН  БИЗНЕС  ХОТЕЛ – VIZUALIZA RESIDENCE HOTEL, Пловдив
  • Луксозно жилищно проектиране, архитектура и строителство  – CRYSTAL TOWERS, Пловдив
  •  Най-продаван жилищен проект с топ локация –  PLACE2LIVE RESIDENCE, София
  •  Най-Добър Проект – Впечатляващ Резултат –  REGATTA PARK WEST, Пловдив
  •  Бизнес/Многофункционално Строителство – VIA PARK ЮГ, Пловдив
  • Лидер в луксозното проектиране – Арх. Веселин РУСЕВ, Арджи Партнерс ООД за комплекс CRYSTAL TOWERS,  Пловдив
  • Иновации в Строителството – Българска Строително Инвестиционна Компания
  •  Устойчиво Развитие в Довършителните Ремонтни Дейности –  T-REX,  БЪЛГАРИЯ
  • Луксозен Мебелен Дизайн – Верига магазини КARE България
  • Иновации в Инвестиционния Интериорен Дизайн – РЕНЕ ЕМИЛ,  дизайнер
Снимки  www.vipcompr.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *