Отличната локация е сред най-търсените критерии при купуване на имот в София

Комплекс PLACE2LIVE RESIDENCE е финалист за Строителните Оскари 2022 
 
Луксозното строителство все по-често се олицетворява и с отличната локация, която е от особено значение за купувачите на имоти. С новия си затворен луксозен комплекс строително -инвестиционна компания Place2live
получи високите оценки на журито на XII-то издание на годишните награди LUXURY Property AWARDS 2022.
Церемонията ще се състои на 7 октомври 2022 г. в 5-звездния хотел Санкт Петербург в Пловдив, съобщават организаторите от ВИП Комюникейшън.
PLACE2LIVE RESIDENCE се с ъстои се от три жилищни сгради, които се отличават с модерен архитектурен дизайн, максимален комфорт и функционалност.
Освен качеството и комфорта, което предлага новият комплекс, осигурена е и просторна паркова зона с детски площадки и богато озеленяване.
Сградите са  ситуирани в сърцето на един от най-бързо развиващите се квартали в София – Славия. Отличава се с прекрасна панорамна гледка към Витоша, а спиращите дъха пейзажи и чистият въздух са условия за хармонична среда за живот.

Непосредствената близост до метростанция „Овча купел“ гарантира бърз достъп до всяка точка на София, а спирките на градски транспорт, училища и детски градини, магазини за стоки и услуги, както и болница „Здраве“ и МБАЛ „Надежда“, превръщат PLACE2LIVE RESIDENCE в комуникативно място за живеене.
Техническото изпълнение на проекта е с най-висококачествените съвременни системи и материали, които са гаранция за сигурност, функционалност, естетика и комфорт. Монолитна стоманобетонна конструкция, керамични тухли Wienerberger, вентилируема фасада с 15 см. каменна вата, осигуряваща до 40% енергоспестяване годишно, дизайнерски високотехнологични асансьори и поръчкови блиндирани входни врати.
Комплексът се състои от уютни апартаменти с максимална усвояемост на дневна светлина във всяко помещение, иновативна шест камерна PVC дограма KOMMERLING с троен стъклопакет, а вариантите за отопление са газ и ток.
Гаражите и паркоместата в подземния паркинг, с отопляема рампа са оборудвани с алармена система за детекция на пожар и газ, както и със система за евакуация и аварийно осветление заедно с вентилационни системи.
Общите части са луксозно изпълнени по дизайнерски проект с подова настилка от естествен камък, окачени тавани със сензорни осветителни тела по индивидуален проект.
За сигурността на комплекса е осигурен контролиран достъп с 24-часово видеонаблюдение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *