Теодора Стефанова: ДПС става част от изпълнителната власт в България

               Отиваме отново на избори в началото на годината

 Сибила Кусева

Теодора Стефанова e известна в цял свят със своите предсказания, които многократно са се сбъдвали. Тя е дясната ръка и лична гадателка на италианския бивш премиер Силвио Берлускони, предсказвала е на Лари Кинг, Том Крус и още много популярни личности, останали очаровани от дарбата й.

Родената в Стара Загора дама вече 30 години е  футболен анализатор и коментатор на мачове в телевизията на Берлускони, като дори има свое собствено предаване и всичките й прогнози се сбъдват. Информацията си тя получава от извънземен разум, който се казва Унилсън.

  • Теди, твоите прогнози за изборите се сбъднаха и с точност позна кои партии ще влезнат. Ще успеят ли да съставят правителство?
  • Ще има все още дни на напрежение и много разговори между политическите партии, като например ГЕРБ-СДС ще предложат Соломон Паси за премиер, но ще срещнат трудности да се разберат с „Продължаваме промяната“ и с „Възраждане“. „Да България“ и партията на Стефан Янев „Български възход“ ще подкрепят някои от предложенията и програмите на ГЕРБ-СДС и ще станат част от изпълнителната власт заедно с ДПС. „Възраждане ще бъде опозиция“. Виждам също така, че ще има странно правителство с огромната подкрепа на ДПС и те ще влезнат много силно в изпълнителната власт. ДПС, ГЕРБ-СДС и „Възраждане“ ще са едни от най-силните партии и много хора ще се опитат да се присъединят към тях. Правителството ще работи за подобряване на евроатлантическите ни отношения и за доброто на страната ни. Ще има и доста скандали. В това отношение много приличаме на Италия.
  • Въврим ли към нови избори и кога ще са?
  • Това правителство ще е с кратък срок. Ще ходим отново на избори другата година, може би ще са 2 в 1, но по-вероятно още в началото на годината да има парламентарни избори.
  • ГЕРБ ще продължават ли да бъдат водеща сила? Какво ще се случи с малките партии “Възраждане” и “Български възход”?
  • Много неща ще зависят именно от „Възраждане“ и от партията на Стефан Янев. Те ще бъдат опозиция и дори ще предложат име за Министър-председател. ДПС и ГЕРБ-СДС ще седнат на масата за преговори, ще трябва да преглътнат егото си и ще съставят правителство. Много трудно ще стигнат до консенсус, но въпреки трудностите ще успеят да работят заедно и да съставят коалиция. Президентът Румен Радев ще е този, който ще изиграе важна роля в съставянето на това правителство. Ще се гласуват важни решения за приемане на бюджета, за влизането ни в Еврозоната и приемането на еврото, както и енергийната газова криза и изхода от нея. Ще предложат на Стефан Янев да стане Министър-председател. Ще предложат и на жена да стане Министър-председател, която всъщност ще бъде обединителна фигура на това правителство.
  • Какво ще се случи с “Продължаваме промяната” на Кирил Петков и Асен Василев?
  • Те ще следват програмите си, но на следващите избори ще имат голям конфликт, ще се скарат и пътищата им ще се разделят. Ще се разпаднат, но не сега, а след следващите избори. Сега ще са опозиция, но трябва да са по-смирени и по-малко агресивни. Ще бъдат силна опозиция в това правителство.
  • Каква е съдбата на БСП – от водеща политическа партия започна много да се срива доверието в нея, защо?
  • БСП ще се разцепи. Корнелия Нинова ще си подаде оставката и мъж ще бъде лидер на червените. Нинова ще се помъчи да направи в бъдеще нова партия с тези, които останат с нея.
  • Кога се очаква да има стабилно правителство и ще работи ли за доброто на народа?
  • На българският народ ще му провърви, когато всички седнат на масата и започнат да носят отговорност, да започнат да мислят за проблемите на хората, за пенсиите, за безработицата, емиграционните проблеми, здравеопазването и образованието. Очакват се много стачки от всеки един сектор. Поне още два пъти ще ходим на избори, докато се върне доверието на хората в политиците. Ще се роди нова партия в център с много силен мъж лидер, който ще я поведе и ще влезнат в изпълнителната власт. Ще се появят и две жени, много силни и успешни. България много скоро ще се събуди с жена Министър-председател или президент.
  • Кога ще се върне доверието на народа към политиците? Ще има ли някога осъден политик? Кой и за какво?
  • Осъден политик не виждам. Да, ще има пак скандални арести на политици, но само, за да ги унижават пред народа.
  • Нека завършим с нещо позитивно. Кога България ще процъфти?
  • България много по-лесно ще излезе от икономическата криза. Ток, газ и всички продукти от първа необходимост ще станат много скъпи, но на студено няма да стоим. Няма да има режим на тока и ще има увеличение на заплатите. Ще успеем да се спасим и няма да влезнем във война с Русия, в същото време ще подкрепяме Украйна с каквото можем. Трябва всички да се обединим заедно и да изградим една нова България. Бог да пази България!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *