Теодора Стефанова: „Извънземните ни учат да живеем в мир и любов с тях“

Теодора Стефанова отдавна е призната и слушана не само в родината си, но и навън. Славата й е дори далеч по-голяма зад границите ни като тя дълги години е личната гадателка на Силвио Берлускони. Предсказанията й се сбъдват на 99%. Последните две нейни прогнози, които стават реалност са, че Силвио Берлускони се върна отново като сенатор и Джорджа Мелони стана първата жена министър-председател в Италия. Малцина обаче знаят през какво е преминала Теодора Стефанова, за да може да помага на хората.

–  Г-жо Стефанова, Вие сте призната в цял свят и прогнозите Ви се сбъдват с пълна точност. Разкажете ни как започна всичко? Как се появи Унилсън?

–  В следствие на една тежка катастрофа на 13 юли 1984 г претърпях автомобилна катастрофа, в която изпаднах в кома за 18 дни и след моето събуждане, започнах да чувам един глас, който ми говори. Аз нищо не помнех от случилото се, не познавах роднините си и само осъзнавах, че съм в болница и определено първоначално се стреснах. В същото време чувах този глас така ясно и ми каза, че се казва Унилсън и идва от планетата Ванфим. Сподели ми също така, че са извънземни и е с добри намерения, имаше и голяма енергия. Той ми обясни, че ние сме експеримент на тяхната раса, сивите нордидж, с които съм в контакт и са с позитивна енергия. Унилсън ми обясни как всички ние хората сме в голям компютър и те знаят за нас нашият предишен живот, нашето минало и настоящето и една част от бъдещето. Защото тук също ще вмъкнем, че благодарение на Господ, имаме възможност да избираме нашето бъдеще. Ние сами си ковем съдбите. Бог ни дава малка част, но ние го изграждаме по начина, по който сами определяме пътя, по който да тръгнем. Унилсън ме накара да взема лист и химикал, да напиша кодове и числа, пароли и думи, за да ми отвори каналите и да ме запознае с бъдещето. Още в далечната 1984 г той ми разказа за появата на Facebook и високите технологии, които наистина се случиха. Всичко се случва, благодарение на извънземния разум и те ни помагат да живеем в по хубав живот, не да ни управляват, а искат да ни улеснят в много отношения.

Не се ли изплашихте?

 – Естествено, че се изплаших от този глас, който ме преследваше напълно. Имаше моменти, в които смятах, че си въобразявам, но истината беше, че съществува. Понякога дори го чувах така ясно, все едно говорим по телефон. Казваше ми да взема лист и химикал и да пиша и ме накара да предскажа бъдещето на жените в болницата и така се започна всичко. Те бяха толкова впечатление. Всичко беше много странно, но това е моята мисия и карма, която аз трябва да изпълня. Тук искам да кажа и всички да знаят, че това, което аз имам е една малка частица, доста ограничена информация, защото ние имаме свободен избор. Да, той ми казва голяма част от бъдещето. Искам да подчертая, че моето извънземно не лекува, но насочва, например, ако на човек му предстои, Унилсон ми казва кой лекар да потърсят и ми дава много подробна информация. Също така ми казва, че не вярва в магии и подобни ритуали и също така не говоря с починали хора. Тези неща не ми принадлежат.

Какво изпитвате, когато сте във връзка с Унилсон?

 – Когато разговарям с него, изпадам в някакво особено състояние на топло и студено, гласът ми се променя и усещам силен прилив на енергия. Унилсън ми промени изцяло живота и мисленето. В онова комунистическо време, в което живеехме, беше немислимо да кажеш, че имаш дарба, че хора те търсят за помощ. Така се случи обаче, че много важни хора, които управляваха България, ме потърсиха и бяха впечатлени от Унилсън и моята дарба. Мисля, че съм един много щастлив човек, че ми се случи тази среща с Унилсън. Това е толкова отговорно и важно. С болката и страданията на хората не се става богат, с техните сълзи.. Бог ти дава, но и Бог ти взима.

Вашата майка Калина Трендафилова също беше много известна с дарбите си. Смятате ли, че по някакъв начин имате обща съдба?

 –  Да, милата ми майчица, Бог да я прости, определено имаше сходна съдба с моята. Точно десет години преди моята катастрофа, тя преживява също тежка катастрофа, след което се отключва при нея дарба да вижда в бъдещето. Тя беше много вярваща и на нея й помагаше Света Богородица. Винаги й се възхищавах как издържаше на това напрежение и успяваше да приеме всички хора, които я търсеха за помощ и утеха. В същото време с брат ми ревнувахме, понеже не й оставаше толкова много време за нас. Но тогава нейната мисия беше такава. Когато това се случи и на мен, разбрах колко отговорно е всичко. Още докато съм била в кома през онези дълги 18 дни, майка ми е отишла при баба Ванга и тя й е казала, че ще се събудя различна. Това е изплашило мама. И когато аз се събуждам и започвам да говоря несвързано, да говоря за извънземни, неща, които нямаше как да се случат на онова време, всеки си мислеше, че аз имам някакви сътресения и отклонения и имам изгубена памет.

–  Вярно ли е, че баба Ванга също е признала дарбата Ви и съществуването на Унилсън?

 –  Да, вярно е. След като ме изписаха от болницата, отидохме отново при баба Ванга. Тя ме извика преди всички чакащи и леля Ванга ми прегърна изгубената душа и ми каза, че трябва да приема това извънземно и неговото присъствие, че тя го вижда и че аз съм избрана, за да могат извънземните да дават своите си послания чрез мен. След това с нея имахме много срещи, станахме приятелки и всичко, което ми е казала се сбъдна. Предрече ми и как ще замина за друга страна, където ще ме чака големец и ще стана много известна в световен мащаб. Заминах малко след това за Италия, там се запознах със Силвио Берлускони. Неговата майка ни запозна. Тогава му направих консултация и така той се впечатли и имах възможността да се докажа.

–  Виждала ли си го Унилсън на живо? Как изглежда?

 –   Веднъж докато бях на Рилския манастир той се появи. Унилсън не изглежда като нас от плът и кръв, а е от метален материал в сребърно-зеленикав цвят. Той е хуманоиден робот. Това е единствения случай, в който можех да го видя на истинско. Беше нещо голямо, светещо. Тук не говорим за мъж, жена, а нещо, подобно на робот. Уманоидит расата са унисекс. Тогава видях това нещо, което ме впечатли. Те съществуват във формата на силна енергия, която отваря каналите, чакрата и аурите. Много хора имат тази дарба и не съм измислила аз топлата вода, както се казва. Всички знаем за катастрофата на извънземни в Роузел в Америка, за Силиконовата долина, за забранената зона 69 в Мексико. Затова Америка е първа по всичко, тя е напред с поне 30 години преди всички държави в света. Аз вярвам, че извънземните съществуват. Те от много отдавна са сред нас и вече все повече хора имат отключени чакри и способности благодарение на тях. До 2025 г света ще се напълни с подобни хора и благодарение на норджи расата ще тръгнем към по-добър живот.

Много хора твърдят, че са отвличани от НЛО и въпреки че не се познават, историите им в голяма част се припокриват. Защо извънземните отвличат хора, а в същото време никой не вярва на разказите им?

 –  Да, има много истории на отвлечени хора от извънземни, които съвпадат, въпреки че самите те не се познават. Извънземните търсят по един или друг начин контакт с нас. Мисията им е да намерят изгубените души, да им отворят чакрите и да ги направят проводници на доброто. Много е важно да се знае, че тези хора не са луди, не страдат от шизофрения или подобни психически проблеми, а наистина са преживели един шок и контакт с извънземните. Така наречените отвличания обикновено се случва, когато са в едно полу будно състояние, нито спят, нито са будни или са хипнотизирани. Тогава извънземните правят контакт с нас хората и ни подготвят за срещата с тях.

–  Имате две написани книги – „Един глас ми говори за вас“ и „Осмото чудо – вселената“. Разкажете ми малко повече за тях?

 –  „Един глас ми говори за вас“ беше публикувана през 2000 година и беше много добре приета както в Италия, така и в България. След това издадох и „Осмото чувство – ключът към вселената“ през 2017 г. Много беше мило, когато при представянето на книгите ми, видях залите как се пълнят. Как стотици хора са дошли да се докоснат до мен, да ме видят. При издаването на втората ми книга, обиколих десет български града, след това и европейско турне направихме. Дори беше планувано да замина и в Дубай да представя книгата си, но Ковид блокира всичко. Мисията на моите книги е да запозная по-младото поколение с предстоящите промени, да ги подготвя. Все повече хора са отвлечени така да се каже от извънземни и подготвени за контакта с тях. Идва времето на роботманоидите, защото един велик инженер не се събужда просто така, а той е подготвен от тях.

В книгите си говорите и за новите деца. С какво са по-различни те и защо са така специални?

 –  Осмото чудо са новите деца. Те са с 100 светлинни години напред и ние трябва да влезнем в тяхната матрица, в новото измерение. Новите деца са много знаещи, непокорни, можещи. Изключително специалното при тях е, че те още преди прераждането, чрез телепатичен контакт, разказват на майка си миналите си животи, казват как искат да се казват и защо и дават указания на майката за това, как да донесе светлина в света. Обичат толкова дълбоко животните, говорят с тях точно както го е правил свети Франциск. Тяхната основна цел е да бъдат в хармония с природата. В бъдещето животните ще говорят, също като хората. Тези деца са дошли на Земята, за да спасят планетата, за да пречистят въздуха, за да спрат замърсяването и унищожаването на суровините. Тяхното мислене се задвижва от една положително настроена извънземна раса, която ще ги направи гениални, щедри, честни и чисти. Тяхната ДНК ще има четири витла и ще им позволи да се поддържат в добро здраве. По подробно за тях може да се прочете в моята книга. Тук искам да подчертая, че посланията, които давам на хората и казвам как ще се промени нашият живот и начин на мислене, не е фантазия, а неща, които ще се случат.

Сибила Кусева

                                                                                                          

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *