Глад на имотния пазар за обзаведени жилища

Дизайнерът Рене Емил е финалист за  LUXURY Property AWARDS 2022

Иновациите в интериорния дизайн също са във фокуса на 

XII-то издание на годишните награди LUXURY Property AWARDS 2022. През последните месеци купувачите на имоти все повече търсят обзаведени жилища, въпреки че това повишава значително цената им. Според експерти инвестиционният интериорен дизайн помага в рамките на месец имотът да се продаде, а пазарът все още изпитва недостиг на завършени жилища, категорични са експертите.
Церемонията ще се състои тази вечер в 5-звездния хотел Санкт Петербург в Пловдив, съобщават организаторите от ВИП Комюникейшън.

Рене Емил е проектант, интериорен дизайнер и инвеститор в недвижими имоти. През последните 14 години извършва анализ на купувача в недвижимите имоти, благодарение на което е постигнала златната среда – инвестиция, дизайн, бърза продажба. Инвестира в покупка на имоти, ремонт и обзавеждане, както и изпълнение на интериорен дизайн, цялостно изпълнение на имоти на външни инвеститори.
Интериорният експерт има зад гърба си разработени  и изпълнени над 60 обекта по договори с инвеститори през последната година като създател на “Артелието” ЕООД и “Ла Каза Фортеза“ ООД.


Благодарение на качественото изпълнение, функционално разпределение и артистичен дизайн всички имоти са продадени само в рамките на месец от пускането им в продажба.
Зад успешно реализираната работа стои екип от 40 специалисти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *