Дългосрочно паркиране на по-ниски цени на летище София

Запазването на паркомясто на летище София вече е възможно онлайн през сайта на летището. Новата функционалност цели да подобри пътническото преживяване за гостите на аерогарата като им осигури паркомясто предварително и им предложи отстъпка при резервация онлайн за по-дълъг период, съобщиха от летището.

На разположение на пътуващите са два паркинга, като услугата предлага възможност да оставите автомобила си в близост до сградата на Терминал 1 или в покрития паркинг с топла връзка със салоните за заминаване на Терминал 2.След запазване на паркомясто онлайн, новата автоматизирана система на паркинга, ще разпознае вашия регистрационен номер и автоматично ще ви допусне в паркинга. Там може да паркирате на всяко свободно място.

От няколко месеца работи и нова паркинг система на самообслужване на столичното летище. Всеки пътник може да заплати в брой или с карта за престоя си преди излизането си от паркинга с помощта на машини, разположени на двата терминала.

 

летище

 

Тук може да видите цените за паркиране и намерите отговори на най-често задаваните въпроси, свързани с резервирането на паркомясто онлайн на летище София.

За повече финансови новини и други полезни съвети, относно личните ви финанси, може да ни последвате във Facebook, за да не пропуснете нищо интересно от Pariteni.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *