Бойко Борисов: Щом машините са „Борисовки”, значи не са лоши

/КРОСС/ Машините за гласуване са добри и ни вършат работа. Затова винаги сме поддържали машинното гласуване. Щом са наречени от Христо Иванов „Борисовки“, тогава мога да кажа, че лоши „Борисовки“ – няма. Това каза по време на пресконференция лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Ние нямаме спор с машините. Имаме спор за честността на изборите, където отиват флашките. Ние въведохме машините, ние бяхме промяната и гласувахме този Изборен кодекс. Всяка една дума сега не отговаря на истината. В тази комисия депутатите трябва да направите така, че резултатът, който излиза от машината като флашка, да бъде преброен със съответните листчета“, добави лидерът на ГЕРБ.

„Трябва да бъдем максимално диалогични, защото ние сме въвели машините и ако има неразбирателства, трябва да бъдат изчистени в рамките на седмица-две. Има време, ние трябва да направим правителство. Машините са добри, хората или начинът след това, ето това трябва да се направи“, каза още Борисов.

Борисов говори и по темата „Джемкорп“.

„Вчера забелязах един невероятен ескиваж. Докараха Бостанджиев да да ги спасява“, уточни Борисов.

„Христо Иванов и тези борци срещу корупцията стоят сгушени. Ами нали вие управлявахте. Той твърди, че ние убеждаваме хората, че ги е страх от машините. Ние ги вкарахме този машини. Христо, аз никога не съм бил в коалиция с БСП. Ти беше част от всичките кражби, далавери и беззакония“, коментира Борисов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.