Ердоган спира войната и помирява Русия и Украйна

Сибила Кусева

Гадателката на Берлускони Теодора Стефанова е известна в цял свят със своите прогнози. Любопитен факт е, че три дни преди започването на войната Русия-Украйна, тя е гост в италианското радио „Занзара“ и казва, че Русия ще удари Украйна. Тогава не й вярват много и гледат с насмешка на прогнозата и три дни след това й се обаждат да й се извинят. Сега ще поговорим за бъдещето на двете страни, за навлизането на извънземните в нашият живот и за трансформациите на Европейския съюз.

 – Теди, за жалост войната в Украйна продължава и напрежението все повече ескалира. Ще се превърне ли тя в трета световна война?

– Напрежението започва да ескалира и ще се стигне до един момент, в който Путин ще започне да реагира и да отправя ядрени заплахи. Путин няма да се откаже и предаде, въпреки санкциите, които останалите държави му наложиха. Всичко започна да влияе на страната. Виждам, че ще се седне на масата за преговори, но преди това ще има голямо ескалиране на напрежението. Ердоган ще се окаже помирителя и арбитъра на ситуацията. Най-големият печеливш ще бъде Китай и те ще изиграят голяма роля за мир. Всичко ще се развие в близките месеци, но преди това ще използват новите съвременни оръжия, които имат съставки и частици от Чернобил. Бомбите ще спрат, но икономическата и финансовата криза все повече ще се задълбочава и все по-малко държави ще зависят от Русия.

Гадателката на Берлускони – Теодора Стефанова

– Според теб ще се стигне ли до ядрена война?

– Ще бъдем на една крачка от натискането на копчето, но последният момент ще бъде спрян Путин и ще се седне на масата за преговори.

– Какво е бъдещето на Русия след тази война?

– Путин няма да остане лидер на страната си. Руските олигарси ще се завърнат и те ще изградят новата Русия. Част от територията на Украйна ще отиде към Русия. Санкциите към Русия ще паднат. Страната ще тръгне по нов път и ще бъдат много по единни с всички страни в света и ще живеем задружно в мир.

– Какво ще се случи с Украйна след нея?

– Правителството в Украйна ще падне. Зеленски няма да е лидер. Много пари ще се налеят в Украйна и по-голямата й част ще бъде към Европа.

– Войната ще доведе ли до разпадане на европейския съюз и какво ни очаква?

– Сега на първо време ще се разшири и ще има нови държави, които ще влезнат към ЕС. След време обаче всичко ще се промени, ще се прекроят нови граници и ще се трансформира по различен начин. Ще бъде много по добре, ще участват в него и изкуствения интелект, проектите ще бъдат с други критерии. Ще има голям глад на планетата и много държави ще бъдат подпомогнати от Европа.

– В книгата си „Осмото чувство – ключът към вселената“ споделяте за големи промени, които ни очакват през 2045г. разкажете ни какво ще се случи?

– Тогава светът ще се трансформира и ще приемем да живеем в хармония с изкуствения интелект и разум. Ще започнем да си комуникираме и да се разбираме с новата цивилизация, извънземните. Извънземните това са различни раси. Робоманоите са изкуствения разум, човекоподобни са и ще навлизат в нашият човешки живот. Те ще дойдат да ни помогнат във всяко едно отношение и няма да отнемат от работните ни места, а ще ни помогнат да живеем по-добре. Ще има едно пречистване на планетата. Светът няма да приключи, а ще започне една нова ера. Криптовалутата ще стане официална парична единица.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *