Косовски лидер в туризма е финалист за Балканските Оскари

Astoria Luxury & Spa Hotel привлича с швейцарски комфорт

Носителят на отлични оценки в световната мрежа за резервации Букинг – Astoria Luxury & Spa Hotel в република Косово, спечели високите оценки н а  журито на Осмото издание на годишните награди  Balkan Awards of Tourism Industry 2022, съобщава ВИП Комюникейшън.

Експерти от Балканските страни оценяват номинациите на  общини, хотелиери, тур агенции и мениджъри в туризма. Церемонията ще се състои на 02.12.2022 г. в 5-звездния столичен хотел Премиер Бест Уестърн.  
Комфортният Astoria Luxury & Spa Hotel е разположен в сърцето на Балканите и е един от първите хотели в Косово и региона. Това е и единственият хотел, който за първи път на Балканите носи швейцарско изживяване и комфорт.
Хотелът, изграден в Гджилан (на 50 километра от Прищина) е предпочитаната дестинация за семейни почивки и почивка с компания, единственото място, което предлага изключителни услуги.
С уникален дизайн и обзавеждане от Natuzzi Italia, Astoria предлага изключително модерна среда със самостоятелни бани, джакузи, релаксиращи вани, минибарове, тераси, Wi-Fi, транспорт и денонощно обслужване.
Хотел Астория е единственото място, предлагащо изключително уникални апартаменти. Presidential Suite – Penthouse е несравнимо място със завиден комфорт. Площта му е 150 квадратни метра и е отлична възможност за  незабравими празници. Състои се от хол, спалня, кухня, минибар, баня и тоалетна със своите аксесоари като сешоар, шампоани, сапун, хавлии и необходимите дрехи. В него има джакузи, сауна, релакс в закрития плувен басейн. В този луксозен апартамент може да се организират  празници, срещи с приятели и различни събирания.
Уникален е и кралският апартамент – с домашен уют, а пейзажът и великолепните цветове на Royal Suite карат обитателите му да се чувстват като крале.
Делукс стая с вана включва полуотворена и елегантна вана, стандартно легло и уникални мебели. Deluxe Room with Bathtub носи специални моменти и преживявания, благодарение на професионалните услуги, предлагани от хотела. Помещението е 37 кв.м., с достъп до СПА центъра.
Стандартна двойна стая е с площ  35 кв.м., предназначена за настаняване на двама гости с две легла или едно уникално легло. Опциите са: душ кабина, минибар, достъп до интернет, басейн с морска солена вода, сателитна телевизия и др.
Хотелът предлага отлични условия за конференции и събития с функционална среда с капацитет до 500 души.
Храната също е важна част от престоя, затова Astoria се представя уникални рецепти в Косово. Обстановката, професионалното обслужване и атмосферата в ресторанта и бара са характеристиките на този петзвезден хотел.
Astoria предлага също  декорирана сватбена зала, за да запечата любовта на двойките, пространства, които отговарят на визията за прекрасна сватбена церемония.
Съчетаващ комфорт и елегантност  Астория СПА център създава една завладяваща и приказна среда. За първи път в Косово на едно място хотелът предлага  СПА, джакузи, турска баня, сауна, закрит плувен басейн с морска солена вода, вана с кофа, стаи за релакс и фитнес, като нови удобства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *