Любо Киров: Всичко е имало смисъл

Близо 8000 души станаха част от двата поредни концерта на Любо Киров в НДК на 4 и 5 ноември. Публиката в препълнената два пъти зала 1 преживя на крака музикалното шоу на световно ниво, което създава един от най-големите български изпълнители и което оставя следи, научи ДУМА от Татяна Павлова от Artvent.

С Голямата банда на сцената той изпълни „Целуни ме“, „Усеща се сила“, „Говоря ти сериозно“, които са част от последния му албум, както и любимите на публиката „Летим“, „Ако някога“, „Заедно“, „Знам“ и др. Специални негови гости бяха Станислав Сланев-Стенли, Михаела Маринова и Поли Генова. Изключително вълнуващо беше участието на световноизвестната цигуларка Дорина Марков, която излезе за първи път от 20 години на българска сцена, за да изпълни с Любо Киров песента „Всички пътища водят към теб“.
По повод 50-ия си рожден ден Любо Киров издаде биографичната книга „Всичко е имало смисъл“, в която разказва искрено и увлекателно историята си. Специален щрих добавят негови близки и колеги, които се включват със спомени и отношение, за да представят в пълнота твореца и най-вече човека Любо Киров.
Книгата е в партньорство с издателство „КАС Пъблишинг – Catch A Story“. Изданието е от поредицата #selfmade и отново свързва традиционното четене на хартия със съвременните навици за сърфиране в дигитална среда. Чрез QR кодове, които водят към мобилно приложение, богато илюстрираната книга дава достъп и до стотици снимки от личния архив на Любо Киров, до негови интервюта, песни, видеоклипове и цели концерти. Паралелно с книгата, тръгна и сайт на Любо Киров, разработен с екипа на „CloudCart“. Там, освен информация за продукцията на изпълнителя и за събитията, в които участва, има и онлайн магазин.
В навечерието на концертите си в зала 1 на НДК Любо Киров зарадва феновете с ремикс версии на някои от големите си хитове. По проекта е работил с някои от най-добрите диджеи и музикални продуценти у нас – Marten Roberto, Nikolay Dаnev, Boyan, Artone, ymprl, Riverman и TromBobby. Освен във всички дигитални платформи, „Remixed“ излиза на компактдиск и пъстър винил. Албума разпространява „Вирджиния рекърдс“ по лиценз нa „My Sound Universe“.

Източник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.