Семейният туризъм е сред най-предпочитаните на Балканите

Хотел Парк Бачиново е финалист за Балканските туристически Оскари 2022
Един от най-предпочитаните семейни хотели и носител на отлични оценки в световната мрежа за резервации – Букинг, е финалист за Осмото издание на годишните награди Balkan Awards of Tourism Industry 2022, съобщават организаторите от ВИП Комюникейшън.
Международно жури от експерти от Балканските страни ще оценява номинациите на  общини, хотелиери, турагенции и мениджъри в туризма. Церемонията ще се състои на 02.12.2022 г. в София.

Разположен в подножието на Рила планина, само на три километра от Благоевград – в местността Бачиново – Хотел Парк Бачиново привлича гости с автентичната планинска обстановка и с местоположението си.
Демонстрира симбиоза от бърз и гъвкав начин на следване на световните тенденции, подкрепени от високата степен на адаптиране към нуждите на гостите, в съчетание на безупречни условия за релакс и семейна почивка.
Внимателно подбраният екип и прекрасните дарове на природата го превръщат в най-предпочитан избор за мнозина, имали възможността да гостуват в хотела и да  изживеят пълното спокойствие и откъсване от натовареното ежедневие.
Нашата работа е подкрепена от редица признания в сферата на хотелиерството и ресторантьорството като цяло, а за това, че разширяваме границите на насладата, говорят многобройните специалитети и признанията в областта на гастрономията, както и многобройните вечерни партита, които карат душата да танцува.
Нашата кухня предлага разнообразие от висококачествени месни, салатни и тестени специалитети, а сутрешното кафе или чаша вино преди изгрев слънце предоставят емоции, които трябва да почувствате“, споделя мениджърският екип на хотела.
С капацитет от 36 стаи, 3 луксозни и 2 фамилни апартамента, Хотел Парк Бачиново разполага със съвременни, модерно обзаведени стаи за престой през цялата година. В рамките на хотела, освен базата за настаняване, гостите разполагат и с релакс зона, мини спа център, който включва парна баня, сауна и джакузи. За по-голямо удоволствие по време на престоя има и две панорамни тераси. Лятна тераса – изпълнена със свежест и заобиколена от красиви гори и буйна планинска растителност и зимна тераса – с топла и приятна атмосфера, подготвена за зимния период, когато външните температури са по-ниски.
За да бъдат запомнени най-важните и красиви моменти, на разположение на гостите е и просторен, луксозно обзаведен ресторант с капацитет над 200 места.
А кристално чистият въздух пренася посетителите в едно наистина различно измерение. 

От създаването си хотел Парк Бачиново се е наложил като оазис за приятни семейни ваканции и важни житейски събития, за успешни бизнес срещи и за продуктивни семинари, място за най-щастливите моменти и най-вкусните гастрономични изживявания.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *