Теодора Стефанова: В Рупите живеят много извънземни и помагат на хората

Теодора Стефанова

Гадателката на Берлускони Теодора Стефанова е известна в цял свят със своите предсказания. Извънземното Унилсън й помага, когато тя претърпява тежка катастрофа и от тогава е неотлъчно до нея. Прогнозите й се сбъдват с 99% точност, а баба Ванга й става духовен учител през далечната 1984 г. Срещнахме се с г-жа Стефанова, за да надникнем в бъдещето на България, да ни разкаже за енергийните места в страната ни и къде можем да срещнем извънземен разум.

 – Нека поговорим за бъдещето на България. Какво ни очаква в духовен план и като цяло?

– България ще има важна роля в духовното развитие на света. Много хора от различни държави ще насочат поглед към нас заради нашите културни ценности. Българите ще преминем през много трудни времена, ще бъдем още два пъти на избори, ще има много промени в съдебната система. През 2023 г. ще има много усвояване на европейски средства за иновации и ще се вложат много средства в образованието. В земеделието и медицината също ще има много промени с идването на изкуствения интелект, особено след 2025 г. всичко започва да е компютъризирано. След приемането на еврото ще има доста трудности, пенсионерите ще обеднеят още повече, цените ще станат много по-скъпи. Туризмът в България ще се развие и все повече народи ще искат да дойдат тук и да посетят културните ни ценности. Ще има още много нови архитектурни открития. Корупцията постепенно ще започне да намалява. Много млади хора ще се завърнат от чужбина в родината ни.

– Българите ли ще са носители на новата духовна култура?

– България ще стане енергиен център и ще е малката Швейцария, но преди това трябва да се обединим ние като народ и да си защитаваме интересите и страната. Ние ще сме новата духовна култура, да.

– Има древни твърдения, че Рупите ще бъдат втория Ерусалим. Смятате ли, че е възможно и какво бихте ни казали за Рупите като енергийно и мистично място?

– Не искам да сравнявам с Ерусалим, но определено Рупите са доста силно енергийно място. Действително там има извънземна цивилизация и е много важно да се знае, че ако се посетят, хората се чувстват като преродени и пречистени. Молитвите там помагат най-много на хората.

– Наистина ли Ноевият ковчег се намира в Рупите?

– Унилсън ми е разказвал, че ноевият ковчег се намира в Рупите и е бил по българските земи. Да не забравим, че на Рупите е и духът на леля Ванга и няма друг човек като нея и с нейната дарба. Тя е много силен феномен и за мен тя е моят духовен учител и светица. Нейният дух все още е там и помага на хората. Тя, заедно с извънземните, помага на хората, посетили Рупите да отворят своите сетивни и духовни канали, за да може да станем по-добри.

– В Царичина се говори, че хората са виждали двуполови същества в Саматхи. Смятате ли, че това е реалност?

– В Царичина също има извънземни и дават сигнали на хората за присъствието си като им се появяват. Това не е фантазия и в зависимост до колко е отворен канала на човек, до колко е развит духовно. Има много хора, които искат да се срещнат с извънземни, търсят си ги и искат да контактуват с тях. Много хора има в България, които успяват да контактуват с тях и това са конструктивни неща. Самите извънземни искат да ни помогнат и да спрем да бъдем злобни и негативни, а да започнем да си помагаме, да сме обединени и по-добри.

– Земята сега е в тежък период и в процес на енергийно изчистване. Вярно ли, че този преход към доброто ще тръгне именно от България?

– Ние влизаме в нов световен ред, в нов начин на мислене и изкуственият интелект започва да променя нашето мислене. Робоманоидите ни подготвят да си ги приемем, да можем да живеем спокойно с тях и да ни помагат във всяка една сфера. Най-важното е да си помагаме и да спрем да бъдем егоисти, а да приемем съществуването на извънземните и да живеем в мир с тях.

Сибила Кусева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *