България участва като страна партньор на международното туристическо изложение TT WARSAW, което се проведе в Полша

/КРОСС/ България e страна партньор на международното туристическо изложение TT WARSAW, което се проведе във Варшава, Полша, в периода 24 до 26 ноември 2022 г. с рекламен щанд на площ 321 кв. м. Бяха проведени рекламни и маркетингови активности на територията на изложението, билборд кампания, радио реклама и активности в социалните канали на борсата.

Страната ни ежегодно участва на международното туристическо изложение TT WARSAW със самостоятелен щанд на ключово място в изложбената зала при засилен интерес от страна на български браншови асоциации, регионални туристически структури и туристически фирми.

На българския щанд участваха като съизложители 15 браншови асоциации, регионални туристически структури и туристически фирми: Галакси Инвестмънт Груп ООД, Франга ООД, Онхолидейс България ЕООД, Е ТРАВЕЛС ЕООД, Севе Травел ООД, Български съюз по балнеология и СПА туризъм, Туристическа агенция СОЛВЕКС ЕООД, КРЕДО-Йоанна ЕООД, СТРОЙТРАНС 2011 ЕООД, Община Варна, Престиж Пропърти ЕООД, „ЛОТ-ТА“ ООД, АЛБЕНА ТУР ЕАД, Балкан Холидейз Сървисис ЕООД и Ландис ООД.

TT Warsaw е едно от най-значимите събития на територията на Полша, свързани с туристическата индустрия. Мероприятието дава възможност за създаване на контакти с бизнес партньори, туристически организации и администрации.

Национални и регионални туристически организации от цял свят, хотели, турператори, туристически агенции, авиолинии, круизи, доставчици на хотелиерско оборудване, представители на медии и блогъри в индустрията, традиционно вземат участие на международното туристическо изложение.

Периодът, в който се провежда борсата, е съобразен с възможността за представяне на резултатите от изминалия летен сезон, презентиране на нови каталози и предложения за предстоящата година.

Страната ни е известна сред полските граждани като дестинация, предлагаща предимно почивки на море, практикуване на религиозен туризъм, но има изключителен потенциал за увеличаване броя на пътуванията от Полша и за почивки в планината, културно-познавателни обиколки, СПА и уелнес, винено-кулинарен и други специализирани форми на туризъм

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *