Въпреки Ковид и военната криза Вила Флоренция е лидер в целогодишния морски СПА туризъм

Комплексът е финалист за Балканските Оскари 2022 
Най-добрите примери за развитието на туризма на Балканите  показаха устойчивост дори в период на Ковид и военна криза, сочат организаторите на   Осмото издание на годишните награди  Balkan Awards of Tourism Industry 2022, съобщава ВИП Комюникейшън.
Експерти от Балканските страни оценяват номинациите на  общини, хотелиери, тур агенции и мениджъри в туризма.  Церемонията ще се състои на 02.12.2022 г. в 5-звездния столичен хотел Премиер Бест Уестърн.
Сред лидерите в целогодишния морски СПА туризъм е и  Вила Флоренция в курорта Свети Влас, която е безспорен фаворит за туристите и през зимата.
Вила Флоренция е изключителен жилищен комплекс за целогодишно ползване, разположен в известния български курорт Свети Влас. Комплексът е изграден на живописно място – между лазурния бряг на Черно море и великолепна гора, растяща по склоновете на Стара планина. Именно тук, където се срещат свежият морски бриз и наситеният с кислород лечебен въздух от планинската гора, идват хора от много страни, за да подобрят здравето си.
По време на строителството и декорацията на жилищен комплекс „Villa Florence“ са използвани най-новите технологии и висококачествени материали, които отговарят на най-строгите стандарти на Европейския съюз. Комплексът включва външен басейн за възрастни и деца, фитнес зала и SPA-център, ресторант с българска, европейска и азиатска кухня, игрище и детска площадка, платен вътрешен и открит паркинг, красива и добре поддържана прилежаща територия, денонощна охрана и видеонаблюдение и др.
Комплексът се състои от две сгради, всяка от които разполага с богат набор от студия и апартаменти с една, две и три спални. За взискателни клиенти са подходящи шикозни мезонети на две нива с просторни тераси. Площта на апартаментите варира от 40 до 170 кв.м. Всеки апартамент е оборудван с централно отопление (с топли бани), благодарение на което собствениците могат да живеят комфортно тук по всяко време на годината. Жилищата във Villa Florence са проектирани така, че предлагат панорамна гледка към морето и планинската гора.
Местоположение на комплекса е на 5 минути пеша до плажа, 20 минути пеша до яхт клуба, 5 минути пеша до супермаркета, 5 минути пеша до санаториума за лечение на респираторни заболявания, 5 минути с кола до Слънчев бряг и 30 минути с кола до летище Бургас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *