Състоянието на имотния пазар в София и региона – дискусия на Imoti.net на 21 ноември

Състоянието на пазара на недвижими имоти продължава да бъде ключова тема в динамични и предизвикателни времена като днешните. Инфлация, жилищно кредитиране и икономическа несигурност на пазара са част от факторите, които влияят на пазара на имоти и ще бъдат анализирани на високо дискусионно ниво в последната за тази година специализирана бизнес дискусия, която водещият сайт за обяви за недвижими имоти Imoti.net организира. В рамките на събитието изявени професионалисти в имотния бранш и представители на бизнес общността ще очертаят как изглежда „Пазарът на имоти в динамична среда“ и какво предстои. Бизнес дискусията на Imoti.net ще се проведе на 21 ноември от 15 часа в хотел „Hyatt Regency Sofia” в София.

Какво е развитието на пазара на жилища в София през изминалото деветмесечие във високия сегмент ще разкрие Невена Стоянова от Luximmo Finest Estates. Повече за особеностите на пазара на недвижими имоти ще научим от Христо Георгиев от iHome Real Estate. Какви са предизвикателствата пред новото строителство в българската столица ще коментира Георги Шопов, председател на Управителния съвет на Националната асоциация на строителните предприемачи (НАСП).

По време на специализираното събитие Даниела Иванова от Пощенска банка ще запознае присъстващите с анализ на жилищното кредитиране и с потенциалните възможности при ипотеките. Повече за оценяването на имоти в динамична среда ще коментира Ценка Божилова от Адванс експертни оценки.

Покупката на имот е изключително важно събитие в живота на всеки човек. Именно затова взимането на решение и предприемането на тази важна стъпка следва да бъде направено обективно, добре премислено и информирано. Може ли всички необходими документи за имоти да бъдат осигурени от едно място – отговор на този въпрос ще даде Радослав Данков от Мирител. В рамките на бизнес дискусията на Imoti.net PropTech през призмата на инвестиции по време на криза ще коментира Силвия Павлова от PropTech Bulgaria.

Статистически данни и сравнителни анализи ще очертаят икономическата несигурност и въздействието й върху пазара на недвижими имоти през 2022г., които ще бъдат представени в експертен анализ на гл. ас. д-р Мирослав Владимиров от ЕРА недвижими имоти. Водещ на бизнес дискусията ще бъде Снежана Стойчева – управител на Imoti.net.

Бизнес дискусията на Imoti.net, която ще се проведе на 21 ноември в хотел “Hyatt Regency Sofia” в София, от 15 часа, е последната за годината от серията професионални работни срещи, които водещият сайт за обяви за недвижими имоти организира.

Бизнес дискусиите се осъществяват в унисон с цялостната мисия на Imoti.net, част от Investor Media Group, да стимулира прозрачното и професионално развитие на имотния бизнес в полза на потребителите. Те са част от програмата на „Годишните награди на Imoti.net“, които през 2022 г. се провеждат за седма поредна година и отличиха най-добрите в сектора на недвижимите имоти за изминалата 2021 година.

Генерален партньор на „Годишни награди на Imoti.net“ е Пощенска банка. Основен партньор е Националната асоциация на строителните предприемачи. Събитието се провежда с подкрепата на ЗАД „Армеец“ и агенциите за недвижими имоти носители на престижни награди от конкурса Годишни награди на Imoti.net – Bulgarian Properties, ERA недвижими имоти, Сандер Корект недвижими имоти, Явлена недвижими имоти, Софконсулт и компаниите Адванс експертни оценки и Мирител-Електронни услуги.

Институционални партньори са Български Съвет за Устойчиво Развитие, Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), Университета за национално и световно стопанство (УНСС), PropTech Bulgaria, Френско-българска търговска и индустриална камара, Германо-Българска индустриално-търговска камара и Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средни предприятия.

Медийни партньори са Investor.bg, Dnes.bg, Bulgaria ON AIR, Money.bg, сп. BGLOBAL, Градът Медия Груп, вeстник „Строител“ и Stolica.bg.

 

Източник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *