Съчетанието от минерална и морска вода привличат целогодишно в SUNNY DAY RESORT

Комплексът е претендент за Балкански туристически награди
С уникалното съчетание на морска и минерална вода, разположен на площ от 106 декара сред величествен парк с богата иглолистна и широколистна растителност, вековни дървета, чисти и златисти пясъци, SUNNY DAY RESORT е сред претендентите за златните статуетки на      Осмото издание на годишните награди

Balkan    Awards   of   Tourism   Industry   2022 ,   съобщават организаторите от ВИП Комюникейшън.

Международно жури от експерти от Балканските страни оценява номинациите на  общини, хотелиери, тур агенции и мениджъри в туризма. 
Церемонията ще се състои на 02.12.2022 г. в 5-звездния столичен хотел Премиер Бест Уестърн.
Курортът предлага отлични условия както за лятна, така и за зимна почивка на самия морски бряг.

Естественият парк, минералният извор на територията на Слънчев ден, уютните хотели Палас ***** и Марина **** създават благоприятна възможност за съчетаване на отдиха с лечебно-възстановителни процедури. Тук морският климат е с изключително чист въздух, а плажът и морето са отличени за чистота на морската вода и качество на плажната ивица с международния сертификат „Син Флаг“ .
С площ от над 1400 кв.м, сертифицираният Виталити СПА център в хотел „Палас“ е уникално място за красота и здраве, почивка и комфорт, спокойствие и пълен релакс, където ще попаднете в атмосфера на абсолютна хармония. 

На разположение на гостите са Термална зона с 3 типа сауни, парна баня и хамам, топъл акватоничен басейн с вградени шезлонги за аеро и хидромасаж, солариум, солна стая, релакс зони, фитнес зала, както и Аква зона със закрит и открит басейн с гореща минерална вода. Минералната вода на открития басейн през неактивния период / до 15.05 и след 15.09 / е с температура t°35- t°37.
На територията на SUNNY DAY RESORT има разнообразие от барове и ресторанти за всеки вкус.
КЛАСИЧЕСКИТЕ РЕСТОРАНТИ на хотел Палас и хотел Марина, се състоят от просторни зали с невероятна гледка към морето. Кухнята е от разнообразни, стилно поднесени и аранжирани предложения на бюфет.
BOHA BEACH & RESTAURANT е място, което носи усещане за свобода на духа и потапя съзнанието ви в морската шир. Това е плажен ресторант, с елементи на фюжън кухня, изпълнена с невероятни кулинарни изкушения, изискани коктейли, shisha lounge и музикални забавления.
ПИЦА БАРЪТ е разположен на самата плажна ивица – за докосване до магията на морето в комбинация със завладяващо вкусни ястия.
Снек барът е още едно място в к.к. Слънчев Ден, което пленява гостите с невероятно красивата и панорамна гледка към морето.
Двата конферентни центъра „Палас“ и „Марина“ предлагат отлични условия за провеждане на бизнес и корпоративни събития , а Сватбените зали в двата хотела са със слънчеви тераси с пленителна гледка към морето и са най-добрият избор за отпразнуване на най-специалния ден
Просторна външна детска площадка, разположена на площ от 200 кв.м. в централната част на курорта е с подходяща мека настилка, множество люлки и пързалки и е любимото място на най-малки гости на комплекса.
Разположените на открито и обновени тенис кортове с акрилна настилка с гумена основа и нощно осветление позволяват игра на професионално ниво.
Всички гости на хотел „Палас“ и хотел „ Марина“ имат осигурени шезлонги и чадъри на плажа през летния период, както и безплатно паркомясто (в зелена зона).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *