Теодора Стефанова: Балканска държава ще е изненадата на Мондиал 2022

Светът е футбол. Всички говорят и мислят за играта. Сърцата туптят и чакат с нетърпение започването на Мондиал 2022 г. Експертът във футболните прогнози е известната гадателка на Берлускони – Теодора Стефанова. Българката има свое футболно предаване в Италия и често е гост в медиите като коментатор на срещите. Потърсихме г-жа Стефанова да сподели с читателите ни какво можем да очакваме от Световното първенство в Катар.

Теодора Стефанова

– Бихте ли споделили с нас кои държави ще бъдат фаворити на Мондиал 2022г?

– Сблъсъците между държавите ще бъдат големи, всеки ще иска много добре да се справи и ще има доста напрежение. Ще има много контузени и няма да успеят да направят така дългоочакваното си представяне. Ще изпъкнат Бразилия, Аржентина, Франция, Германия и Англия. За голяма жалост Италия не успя да се класира, което изненада всички.

– Ще има ли изненади на първенството?

– Малка балканска държава ще успее да стигне много напред в класиранията. Всички ще я обсъждат и ще е голямата изненада на Мондиала. Ще обърка доста от плановете на големите държави фаворитки и цял свят ще я запомни.

– Кои футболисти ще бъдат голмайстори?

– Французинът Килиан Мбапе ще е един от голмайсторите на Световното. Също така и англичанина Райан Кент. Те ще се представят много добре и цял свят ще говори за тях.

– Можем ли да очакваме някакви интриги и скандали на Световното?

– Определено интригата ще е между Лео Меси и Кристиано Роналдо. И двамата ще направят всичко възможно да се споменават само техните имена на Световното първенство и ще има надпревара помежду им кой е най-добър. Съдиите ще бъдат доста критикувани и ще има много скандален случай с даден съдия. Цял свят ще запомни и коментира скандала.

– За първи път се провежда Световно в арабска държава. Там всички знаем, че законите им са железни относно алкохол и жени. Ще успеят ли да се справят с организацията?

– Световното първенство е много чакано със страст от всички фенове и от класираните държави. В Катар са направили перфектна организация, с много камери и много средства. Но въпреки това ще има скандали между отделни държави, понеже няма да спазят техните закони, особено във връзка с алкохола. Всички ще коментират това. Скандала ще е грандиозен.

– Нека поговорим малко и за родният футбол? Ще постигне ли България световен успех скоро?

– България ще се класира на следващото Европейско първенство и ще стигне до финала. След време ще ги видим и класирани на Световно първенство. Ще имаме много последователи и ще се появят много нови и добри футболисти, за които всички ще говорят.

– Какво бихте казали за Лудогорец?

– Лудогорец е отбор, който се доказа в годините. Той набира все повече фенове и много пари се влагат в отбора. Те ще стигнат до Европейската лига и ще вдигнат купата до две години. Ще създадат много здрав и сплотен отбор, ще има много нови попълнения. Лудогорец ще постигне много и другите държави ще имат голям респект към отбора, когато играят с тях

Сибила Кусева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *