“Тримата глупаци” привличат туристи от цял свят в Рибарица

Къщата за гости е финалист за престижните Балкански награди
Въпреки изобилието от къщи за гости  в страната ни, “Тримата Глупаци“ се отличава с висок клас туристически услуги и съчетава уюта на планинските хижи и лукса, предлаган от съвременните хотел, отбелязва  журито на Осмото издание на годишните награди  Balkan Awards of Tourism Industry 2022.

Експерти от Балканските страни ще оценяват номинациите на  общини, хотелиери, турагенции и мениджъри в туризма,  съобщават организаторите от ВИП Комюникейшън.  Церемонията ще се състои на 02.12.2022 г. в 5-звездния столичен хотел Премиер Бест Уестърн.

В сърцето на зелената Рибарица, изградената изцяло от естествени материали – камък и дърво къща предлага почивка и развлечение. Разположена е в  местността Костина, в самото подножие на Стара планина.  Kъща за гости “Тримата глупаци” е проектирана сред най-красивите местности, на 100 км от София.
Заедно с добрата локация и бутикова обстановка, за гостите има изобилие от възможности за релакс и забавления – гурме ресторант, открит басейн, релакс зона, място за четене сред прохладата на гората, детски кът. Има и спортни съоръжения, които работят за хармонията в душата сред красивата природа – велопоходи, разходки по екопътеки и много други места за забавления.
Къщата разполага с 12 – светли, просторни и елегантно обзаведени стаи и 3 бутикови студия. Всяка стая е издържана в планински стил с дървени мебели и е оборудвана със собствен санитарен възел, кабелна телевизия и интернет. Самостоятелните студиа са обзаведени с мебели от естествени материали – камък и дърво, оборудвани са с камина и кафе-бар.
Ресторантът е с уникално меню, храната е приготвена с асортимент от най-качествени продукти – местно производство, свободно гледани в планината телета и прасета. Всички барбекю ястия от менюто на къщата се приготвят на неповторимия грил на дървени въглища Josper.
Високо квалифицираните готвачи са майстори в създаването на домашни гозби по изпитани традиционни рецепти. В къщата се произвежда домашен кашкавал, овче сирене с период на зреене една година, домашен телешки суджук и още благинки, които допадат и на най-претенциозните клиенти. 
Spa зоната е с камина, там гостите се наслаждават на пълноценна почивка във финландска сауна на дърва и парна баня. Откритият басейн  е със солена вода и е предпочитано място за прохлада в летните жеги.

Къщата разполага с мултифункционално спортно игрище  –  футбол, баскетбол, волейбол, бадминтон или тенис на корт.
Детската площадка е изработена от естествени материали и е предназначена за гостите на хотела и на ресторанта. Игровите съоръжения са проектирани и предназначени за деца на възраст от 0,5 до 12 г.
Къщата е  подходяща също за организирането на корпоративни събития, семинари, семейни празници и годишнини. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *