Безплатни кънки на „Юнак“ срещу рециклируеми отпадъци

Всеки, който занесе 10 килограма стъкло от бутилки или буркани, или 2 килограма пластмасови бутилки и алуминиеви кенчета, ще получи безплатен билет за вход и кънки за пързалка „Юнак“ от 10 до 14 часа на 8 януари 2023 година. Талонът може да се използва по всяко време от активния период на пързалката.

Пързалка „Юнак“ за поредна година работи отговорно към опазване на околната среда и събира отпадъците си разделно със съдействието на ЕКОПАК България, съобщават от Sport PR Events Managment.

Организацията за разделно събиране на отпадъци от опаковки и пързалка „Юнак“ организират за втора година съвместната кампания за събиране на рециклируеми отпадъци. След като кампанията „RE-спортувай: Стъкло за кънки“ събра над 3 тона стъкло, сега двете организации разширяват обхвата й и предоставят безплатно каране на пързалката.

Ледената пързалка „ЮНАК“ се намира до метростанция стадион „Васил Левски“ в София. Тя е наследник на легендарната пързалка „Дружба“, която не беше отваряла врати от близо 30 години преди през 2018 г. отново да заработи за посетители.

 

 

 

 

 

Източник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *