Дванадесетокласници на безплатна пробна матура по БЕЛ

На 10. и 11. декември ще се състои безплатна пробна матура онлайн по български език и литература за 12. клас. Издателство Клет България предоставя възможност на учениците да тестват знанията си с взетия материал до момента в удобно за тях време.

Пробният изпит е по актуалния формат на МОН и ще ориентира учениците за нивото им на знания към момента. Участвалите гимназисти ще получат обратна връзка на затворените въпроси от тестовата част и ключ с насоки за отговорите на отворените въпроси. Всеки ученик ще получи ценни насоки от експерти оценители за това как да се справи успешно с последния въпрос, свързан със създаване на есе или литературно интерпретативно съчинение.

„За втора поредна година организираме безплатна пробна матура онлайн за всички дванадесетокласници. Това е много важен момент за тях и искаме да ги подкрепим с тази своеобразна репетиция. Миналата година пробният изпит предизвика много голям интерес. През новата календарна година предстои и началото на онлайн курс М@турата, за който с радост мога да споделя, че миналата година подготви курсистите за отлично представяне на реалния изпит“, коментира Владимир Колев, управител на издателство Клет България.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *