НАЦИОНАЛНО ПРИЗНАНИЕ ЗА Г-ЖА РУМЯНА КУЗЕВА, НАЧАЛНИК ОТДЕЛ „ОБРАЗОВАНИЕ“

На 16 декември 2022 г. в гр. София Синдикатът на българските учители връчи традиционните си годишни отличия. На церемонията по награждаването  присъстваха лидерът на синдиката д-р ик.н. Янка Такева, президентът на КНСБ Пламен Димитров, вицепрезидентите Тодор Капитанов, Огнян Атанасов, социални партньори, синдикални лидери, отличените в различните категории  на конкурса.

Националният конкурс „Най-добър социален партньор“ се провежда за втори път, конкуренцията е голяма, тъй като  номинираните  за приза са представители на  администрации от цялата страна, а наградите са три.

Сред отличените трима е г-жа Румяна Кузева, началник на отдел „Образование“, която получи национална награда за постигнати резултати в съвместната дейност със Синдиката на българските учители през 2022 г.  и личен принос за развитие и усъвършенстване на  социалното партньорство.

Поздравяваме г-жа Кузева за полученото отличие,  пожелаваме ѝ здраве и благополучие!

 

Думите на Алберт Айнщайн „Успехът е резултат на любопитност, концентрация, постоянство и самокритика.“, важат с пълна сила за г-жа Кузева, която освен високо квалифициран професионалист е и всичко изброено и затова  името на ръководения от нея отдел е синоним за качествена дейност, компетентност и коректност.

 

https://obrazovanie-sv.bg/natsionalno-priznanie-za-g-zha-rumyana-kuzeva-nachalnik-otdel-obrazovanie/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *