Откриха Туристически етнокомплекс Вдъхновени от Рила и Пирин в Банско

В началото на месец декември в Банско беше открит първият по рода си Туристически етнокомплекс Вдъхновени от Рила и Пирин. Неговата цел е да стимулира участието в комуникационните кампании: Б2Б Срещи на партньори.

Община Банско подкрепя и партнира на Националното сдружение на малкия и средния бизнес в туризма. Смятаме, че е изключително важно да се насърчи търсенето и предлагането на регионални и местни стоки, услуги и регионални туристически продукти в различните Б2Б проекти. Смятаме, че културните прояви, реализирани чрез регионален Етно комплекс и Етно пътеки на територията на общината, ще допринесат за утвърждаването на Банско като целогодишна туристическа дестинация. С общи усилия и партньорство в туристическия бизнес можем да реализираме висока добавена стойност за регионалните и местните стоки, услуги и туристически продукти, споделиха за сайта на Община Банско зам.-кмет Сашка Въчкова и секретарят на Общинска администрация Иван Докторов, които бяха гости на събитието.

Партньорството с Националното сдружение на малкия и средния бизнес в туризма от страна на Община Банско, като център за регионално и междурегионално сътрудничество, е израз на стремежа да се подпомогнат местните икономики чрез туризма, да се промотира и рекламира големия потенциал на общината.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *