Теодора Стефанова: „Извънземните обичат да гледат футбол“

Теодора Стефанова

Гадателката на Берлускони Теодора Стефанова ще ни разкаже гледат ли извънземните футбол, как успяват да предскажат футболните срещи и какво точно казва Унилсън за Мондиал 2022 г. Известната в цял свят с точните си прогнози българка ще сподели с нас и какви изненади можем да очакваме на Световното първенство и ще стигне ли отборът на Кристиано Роналдо до финал.

Теди, ти си един от най-добрите спортни коментатори и предсказатели на футболните срещи, разкажи ни как се запали по футбола?

– Идеята да се занимавам с футбол се роди няколко дни след като се събудих от кома. Започнах постепенно да се възстановявам, след като ми беше изчезнала паметта, и докато се разхождах във фоайето на болницата видях да дават мач по телевизора. Срещата беше между Левски и ЦСКА и тогава Унилсън започна да ми говори да гледам добре този мач, защото това ще е бъдещата ми работа. Тогава не обърнах много внимание на тези думи. Минаха доста години след това и така се случи, че през 1989 г участвах за първи път в най-гледаното италианско предаване на Маурицио Констанцо по канал 5 в телевизията на Силвио Берлускони. Започнах да правя консултации на хората и най-впечатлен беше спортният директор на известното тогава спортно предаване „Процесът на Бискарди“ – Алдо Бискарди. Казах му доста лични неща и че се занимава с футбол и той остана много впечатлен. Тогава ме попита как е Унилсън и харесва ли футбола и си спомних за думите на извънземното ми в коридора на болницата, че ще работя това нещо и ще се занимавам с футбол. На следващата вечер ми предложи да участвам в спортното му предаване и така останах пет години там.

Унилсън обича ли да гледа фитбол, как се роди идеята да те насочи към този мъжки спорт?

– Извънземните обичат да гледат всякакъв спорт, но най-много харесват футбола. Голямо удоволствие да се гледа с тях. Унилсън много ме зарежда и успокоява, докато гледаме мач и така се разтоварвам след напрегнат ден. На работа ходя с удоволствие, защото е голяма емоция всичко. Така преди години ме бяха изпратили на стадиона заедно със спортните журналисти да предаваме и коментираме мачовете и беше невероятно изживяване.

– Извънземните играят ли футбол?

– Извънземните са вид енергия и те не могат да играят футбол като нас хората, но разбират много от тази игра и ми помагат. Преди да започне дадена футболна среща, извънземните ми дават пълна картина с анализ на мача. Аз като обикновен човек, който никога не се е занимавал с футбол и не съм подготвена технически, не бих могла да знам тези неща, ако не ми ги казва Унилсън. Благодарение на него съм си извоювала вече 30 години да бъда на екран във футболни предавания.

Унилсън ми казва в коя минута ще се открие резултат, как ще се развие мача, ще има ли дузпи, кой ще има червен картон и ще има ли отменен гол. Казвал ми е дори колко ъглови гола ще има по време на срещата и кои футболисти ще бъдат сменени. Унилсън много ми помага и когато открият трансферния прозорец за футболистите и ми казва кой футболист къде ще отиде. Дори много футболни мениджъри ме търсят за съвет и прогноза кога и кой футболист е добре да вземат.

– Имат ли планове извънземните за бъдещето на футбола и какви са те?

– Извънземните помагат много за промяната на футбола. Тя ще се измени предимно технически и ще започне да се играе все по модерен футбол. В бъдеще не само таланта ще е важен на даден футболист, а и как се е изградил от малък, каква дисциплина е имал. С присъствието на извънземния интелект ще се засили и отговорността на самите треньори.

Теодора Стефанова

– Извънземният разум вълнува ли се от световното първенство в Катар? Според тях защо Катар отпаднаха толкова рано?

– Катар отпаднаха така бързо от Световното първенство, понеже нямат все още тази техническа подготовка и не им стигнаха силите до края. Трябва да признаем, че имаше моменти, в които се бореха и се стараеха да създадат положения да отбелязват гол, но играта им беше доста разпокъсана. Отборите срещу които играеха бяха на друго ниво, много добре технически подготвени и с добро футболисти. В бъдеще може би ще успеят да създадат един добър национален отбор и да привлекат доста футболисти.

– Луис Енрике иска отборът му да е първи, ще стигне ли Испания до финал?

– Испания не я виждам на финал. Играха добре и тръгнаха доста силно, но след това играта не им се получаваше. В бъдеще виждам голям потенциал на този отбор. Унилсън и аз много съжаляваме, че няма да стигнат до финала. Те обаче в бъдеще ще стигнат до финала на Европейското първенство и дори може би ще го спечелят и не са въобще за подценяване.

– Какви са прогнозите за Португалия?

– Те ще бъдат едни от фаворитите. Именно Кристияно Роналдо ще отбележи още решителни голове и ще помогне на отборът си да върви напред.

– Има ли изненада, която можем да очакваме на Световното първенство и каква е тя?

– Голяма изненада беше, че Германия отпадна от Мондиал 2022г. Предстои Мароко и Хърватия да покажат своя потенциал и да ни изненадат приятно.

Сибила Кусева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *