Теодора Стефанова: „Март 2023 г ще има отново избори.“

Гадателката на Берлускони Теодора Стефанова е известна със своите футболни прогнози. Нейните предсказания се сбъдват с пълна точност и дарбата й е във всяка една сфера. Днес решихме да разговаряме с нея относно политическото бъдеще на страната ни. Всички се вълнуваме кога България ще приема еврото, ще направи ли президентът Румен Радев страната ни президентска република и каква ще е съдбата на Бойко Борисов.

Теодора Стефанова

 – ГЕРБ ще успеят ли да направят правителство и да бъдат отново на власт?

–  Ще се опитат да направят някаква формация, но тя ще е до март месец. Март 2023 г отново ще има избори.

– Ще влезне ли България в Шенген и кога?

– България ще влезне в Шенген, колкото и да не им се иска на някои хора. Това ще се случи през 2023 г. страната ни ще успее да изпълни всичките си програми и ще бъде равностоен членка на ЕС и Шенген.

– Какво е бъдещето на Бойко Борисов?

– Бойко Борисов ще е като Силвио Берлускони. Той няма да иска да се кандидатира за позиции, а ще ръководи задкулисно. Той ще направи ГЕРБ много единна партия.

Теодора Стефанова

– Интересуват ли се извънземните от политика и ще ни помогнат ли да процъфтим?

– Определено имат интерес към политиката. Благодарение на Унилсън съм канена в много политически предавания и прогнозите ми на тази тематика се сбъдват с пълна точност. Извънземните са много позитиви и креативни във всяко едно отношения. Изборът е наш, но в много отношения ни помагат да вървим по правилния и градивен път.

– Ще успее ли Румен Радев да направи България президентска република?

– Ще се опита, но това няма да се случи. Ще има към него предложения да стане лидер на партия и в бъдеще ще се случи. Но определено няма да успее да направи страната ни президентска република.

Теодора Стефанова

– Константин Константинов от „Възраждане“ ще бъде ли новият министър-председател?

– Не го виждам това нещо да се случи. Възраждане ще успее да се наложи и да помогне на страната да влезне в Шенген. На следващите избори ще има важна роля, ще успее да влезне в парламента и ще има много нови последователи. Вътрешно ще има хора, които ще се опитат да я разцепят и да се провалят, но няма да успеят.

– Ще станат ли България и Македония отново една държава?

– Да, но не сега. След години границите ще изглеждат по съвсем различен начин и тогава ще бъдем един народ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *