Теодора Стефанова: „Франция е фаворит на Мондиал 2022“

Светът е футбол. Всички очакват с нетърпение финала на Мондиал 2022 и така вълнуващият двубой между Франция и Аржентина. На терена ще се изправят един срещу друг едни от най-добрите голмайстори на това Световно първенство – Лео Меси срещу Килиан Мбапе. Кой ще вдигне купата, кой ще бъде по-добър и какви емоции ще наблюдаваме ни разказва гадателката на Берлускони Теодора Стефанова.

– Теди, какво се случва на Мондиал 2022г? Видяхме как отбор като Португалия падна и то от Мароко, ще се отрази ли това на кариерата на Кристиано Роналдо и какво бъдеще го очаква?

– Кристиано Роналдо ще има много сериозни предложения. Италия има голям интерес,  Испания и от Арабския святсъщо ще го искат. Сам ще си избере къде да играе. Със сигурност ще смени отбора и това, което самият той иска, ще се сбъдне. Кариерата му не е приключила и следващите две три години постоянно ще се говори много за него. Той ще бъде постоянно със семейството си и те много ще го подкрепят.

Теодора Стефанова

– Вашата прогноза, че Мбапе ще е сред голмайсторите на това Световно първенство се сбъднаха. Лео Меси му е голяма конкуренция. Ще успее ли Мбапе да стане номер едно?

– Лео Меси е любимец на цял свят и всички много го харесваме. Мбапе изигра важна роля в Катар. Финалът ще бъде много интересен и двамата да се изправят един срещу друг.

– Скандалите не стихват в Катар и Испания дори обвини, че Мондиал 2022 е нагласен, най-вече заради успеха на Хърватия, който Вие също предрекохте. Какво ще се случи?

– Не мога да кажа, че Мондиал 2022 е нагласен, но скандалите са много. Ето, в Ювентус също имаше много скандали, но сега ще се появи много силен играч и ще поведе отбора на пред и ще станат фаворити да спечелят Евролига.

– Кой ще спечели Световното първенство в Катар?

– Финалът ще бъде много интересен и вълнуващ. Двубоят няма да се реши в редовното време, ще има и доста дълго продължение – 90 мин + още 9 мин допълнително. Аржентина определено трябва да наблегне повече на тренировките и да не грешат в дузпите. Франция и Аржентина ще бъдат до последно равностойни. Ще има много протести от страна на Франция в едното полувреме, после от страна на Аржентина дали има гол или не, дали играят с ръка или не. Моята прогноза е, че Франция на всяка цена ще опита да спечели мача и ще ни направят свидетели на доста невиждани до сега емоции. Един червен картон ще бъде много скандален и ще е на път да развали двубоя. За мен Франция ще е фаворит и тя ще спечели.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *