Радослав Гизгинджиев представя романа си „Недра“ в Габрово на 21 декември

Една история, която отключва вратата към дълбините на собствената ни душа още с прелистването на първата страница…

Девет картини, които провокират емоциите ни…

Авторски песни на едно габровско момиче с безспорен талант и прекрасен глас…

Какво повече е необходимо за една запомняща се вечер, топлината от която ще ни обгърне и сгрява поне до пролетта?!

Има обаче и още…

Община Габрово ви кани на 21 декември във възрожденското бижу на Габрово – Дечкова къща. Точно в 18.00 ч. там ще ви очакват Радослав Гизгинджиев с последния си роман „Недра“, Габриела Ризова и авторската й музика, и картините на художничката Даниела Стоянова, вдъхновени от романа!

„Има истории, които преобразяват реалността. Истории, които ни намират в точния момент, за да се свържат с нас. Има закон на случайността, наречен Синхроничност. Онова, което виждаме около себе си, е собствената ни душа.
Има думи, които пропукват Недрата, за да влезе светлина в най-тайнствените дълбини. А там се крият множеството ни лица.
Здравей, Непознат!
През пъпната връв на твоята душа, ти ще се срещнеш наяве със себе си.
Чакам те…“

Авторът на трилогията „РАЙ“, „Повече от любов“, „Лепири“ се завръща в Габрово, за да представи пред читателите последния си роман „Недра“.

За почитателите на Радослав Гизгинджиев всяка негова книга е едно задълбочено пътуване към себепознаването чрез интересните и динамични образи и сюжети, които се разкриват пред читателя. И въпреки че неговите книги се четат на един дъх, пораждат у всеки необходимостта да се върне отново към тях, за да потърси отговори или по-скоро – правилните въпроси за себе си.

Радослав Гизгинджиев избра Шести участък, за да се срещне отново с габровските любители на книгите. Предстои едно запомнящо се събитие, в което освен че ще се потопим и пробудим с историята в романа „Недра“, ще се докоснем до нея и чрез картините на художничката Даниела Стоянова, вдъхновена от романа.

И за да придобие цялост усещането от тази наситена с изкуство в различни форми вечер, габровската изпълнителка Габриела Ризова – Gabsy е подготвила специален музикален репертоар за гостите.

Събитието е част от „Коледа в Шести участък“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *