Bulgarian Properties обяви най-продавания комплекс за 2022 г.

Central Park – един от най-мащабните жилищни проекти на пазара в София, е най-продаваният комплекс ново строителство в портфолиото на Bulgarian Properties през тази година.

„Новото строителство бе най-предпочитано и през 2022 г. Central Park заслужи вниманието на купувачите със своята уникална концепция, конкурентни цени и видим напредък на строителството“, казва съобщи Полина Стойкова, изпълнителен директор на Bulgarian Propertiеs.

„Само за няколко месеца от старта си през юли той успя да се превърне в хит в продажбите. Към декември над 40% от наличните жилища в първата фаза на проекта са вече продадени”, допълва Стойкова.

Мащабният затворен комплекс се състои от 7 сгради, 872 жилища и 12 000 кв.м парк, който ще пренесе обитателите му в атмосферата на едноименния парк в сърцето на Манхатън в Ню Йорк. Според брокерите той е с отлично местоположение в бързо развиващия се кв. Банишора – на ул. Скопие до магазин Кауфланд.

Парковата среда от близо 12 дка ще бъде богато озеленена, ще има алеи за разходка, площадки за игра и кътове за отдих. За удобството и комфорта на собствениците на жилища ще имат грижата над 30 търговски обекта в границите на комплекса.

Предлагат се гъвкави схеми на плащане, включително схема с вноска от 25% и 75% – при подписване на Акт 16. „Особено важно предимство е, че за спокойствие на купувчите в предварителния договор е заложена клауза, че договорената цена е крайна и не подлежи на промяна”, подчерта Стойкова.

Притежателите на дом в Central Park ще се наслаждават на спокойствие и комфорт, обещават от Bulgarian Propertiеs. В рамките на комплекса няма да има автомобилен трафик. Предвиден е подземен паркинг с над 1 000 места, както и над 300 велопаркоместа.

По-подробна информация за комплекс Central Park може да откриете тук.

 

Източник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *