Технологиите от LG, които ни забавляват и учат в ежедневието

/КРОСС/ Без съмнение, технологиите правят живота ни по-лесен ежедневно. С тяхна помощ извършваме работата си по-бързо, икономично и удобно. Независимо дали става въпрос за дома или офиса, технологиите ни правят по-ефективни и продуктивни. Затова и иновациите в сферата са все по-търсени и необходими, а голяма част от потребителите трудно биха си представили ежедневие без присъствието им, което се дължи на различните предимства, които ни предоставят.

Определено, сферата на забавленията е от най-бързо развиващите се в технологичен план, тъй като тук потребителите изискват и търсят все повече възможности и разнообразие. LG е доказала се в сектора компания, която непрекъснато развива устойчиви и иновативни нови продукти, които правят живота на хората по-добър всеки ден. Те споделят няколко съвета как да използваме технологиите за разпускане, обучение или ограничаване на скуката в рутината ни.

Аудиокнигите вече отдавна са предпочитан вариант на международния пазар, а у нас навлизат все повече през последните 1-2 години. Те имат различни предимства както за деца и младежи, така и за зрялото поколение – от изграждане на умения за разбиране до споделяне на истории между поколенията. Аудиокнигите могат да играят ролята както на средство за обучение, така и за забавление, като могат да се слушат по всяко време от ежедневието, позволявайки ни да вършим няколко неща наведнъж. Това дава много свобода на потребителите, които трудно намират време за книга в забързаното си ежедневие и е напълно в синхрон с разбиранията на LG за подобряване и улесняване на живота на потребителите. Все повече проучвания доказват и, че аудиокнигата ни ангажира повече, повишавайки концентрацията повреме на слушането и помагат за по-лесното асимилиране на съдържанието.

Слушалките LG TONE Free FP8W са перфектният посредник между клиента и неговата аудиокнига, осигурявайки активно шумопотискане, дезинфектираща технология и подобрени накрайници от медицински клас. Така LG слушалките осигуряват повече комфорт и лесно, качествено предаване на съдържанието от аудиокнигата. Слушалките предават ясен и обемен звук с водещата технология на Meridian, която симулира изживяването при слушане на истински високоговорители. Bluetooth 5.2 минимизира загубата на детайли за точно възпроизвеждане на оригиналния звук. Приложението TONE Free позволява на потребителите да изберат предварителни настройки на еквалайзера (Immersive (Завладяващ), Natural (Естествен), Bass Boost (Подсилване на ниските тонове), Treble Boost (Подсилване на високите тонове) и 3D Sound Stage) или да персонализирате вашия собствен еквалайзер. Особено полезно при слушане на аудиокнига е подобреното активно шумопотискане, което блокира външния звук, като генерира равно количество антишум. Подобреният драйвер е в състояние по-ефективно да открива и премахва шума, което позволява пълно потапяне във всяка книга.

В момента наблюдаваме и пика на стрийминг услугите, които завладяват все повече домове, тъй като предлагат многообразно, интересно и лесно достъпно съдържание, каквото кабелните телевизии трудно осигуряват. На българския пазар вече има достатъчно богат избор от стрийминг канали, които заедно покриват голяма част от международните филмови продукции, спортно съдържание и телевзионни предавания. LG QNED QNED81 4K TV телевизорът е продукт, който се предлага в 5 размера, за да пасне на всяко жилище и пространство за незабравими моменти със семейството и приятелите. Качествените картина и звук са задължителни за завладяващо изживяване у дома, а LG QNED предлага цвят, който е извън този свят с комбинираната сила на Quantum Dot и NanoCell. AI процесорът α7 от 5-то поколение използва алгоритми за дълбоко обучение, за да предложи по-добро изживяване при гледане. Голямо предимство и удобство са и множеството смарт функции, които телевизорът предлага – сред тях са персонализирани подсещания, препоръки, интелигентни асистенти и други.
Освен за кинематографски изживявания, телевизорите на LG са страхотно решение и за геймърите, които искат да си спечелят значително предимство, благодарение на качествената картина, бърза игра с минимално накъсване, забавяне на обновяването и забавяне на изпълнението благодарение на поддръжката за AMD FreeSync Premium на LG QNED. LG 65“ 4K HDR Smart QNED MiniLED TV е телевизор с точно тези характеристики, предназначен за върховни игри от следващо поколение, който може да задоволи и най-строгите изисквания на професионалния геймър. Освен безупречна картина, плътни цветове и безкраен контраст, моделът предлага и хиляди нови игри с вградените GEFORCE Now1. Фокусът върху качественото обслужване на игрите на LG QNED дава възможност на потребителите да комбинират две различни изживявания в един продукт, което им носи удобство, комфорт и улеснява ежедневието многократно. Качественото обслужване на игрите и гейминг съдържанието е ключово за LG – компания, която от години е водеща в сектора.

Независимо от типа хоби или активности, които предпочитате, решенията за домашно забавление на LG осигуряват гарантирано приятно прекарано време у дома, на разходка, или вършейки рутинни здължения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *